Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:58:34

На Голубих озерах відбудеться Міжнародний молодіжний фестиваль

09.06.2015   09:42

Уже вдруге найактивніша та прогресивна частина громади Чернігівщини зустріне свято Дня молоді на території комплексу «Голубі озера», розташованого у с. Олешня Ріпкинського району. Цього року організатори вирішили провести Міжнародний молодіжний фестиваль «Молодість. Мир. Майбутнє», запросивши молодіжний актив Гомельської області Республіки Білорусь.

Ідея заходу – підвищення національного духу молоді, створення можливостей для самореалізації та розкриття творчого потенціалу молодих людей, патріотичне виховання молоді, обмін досвідом, змістовне спілкування та міжнародне і прикордонне молодіжне співробітництво між Україною та Білоруссю. До участі у фестивалі запросили представників молодіжних громадських організацій, творчої та активної молоді з районів та міст Чернігівської, Київської, Вінницької, Житомирської, Черкаської, Полтавської та Сумської областей.

Про підготовку та проведення цьогорічного міжнародного молодіжного фестивалю йшлося на виїзному засіданні організаційного комітету, яке 8 червня провів перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич.

Як зазначалося, цьогорічний молодіжний захід проходитиме у форматі наметового таборування і розпочне свою роботу 18 червня. Наразі тривають підготовчі роботи щодо облаштування табору, зокрема, спорудження об’єктів соціально-побутового значення, готується розважальна програма.

Загалом, за інформацією організаторів, на фестиваль з’їдуться більше 400 представників молодіжних делегацій України, Республіки Білорусь та засобів масової інформації. Протягом чотирьох днів молодь матиме змогу поспілкуватися, обговорити розвиток молодіжного руху, позмагатися, взяти участь у майстер-класах та гарно відпочити. Заходом також передбачається проведення інструктажів із орієнтування та правил поведінки в екстремальних умовах, практичних занять із надання першої невідкладної допомоги та цікава молодіжно-патріотична програма.

Традиційно до проведення свята для молоді долучиться і фонд Софії Русової.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.