Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:46:13

Гороскоп на наступний тиждень, 25 - 31 травня

24.05.2015   09:13Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Цей тиждень буде вдалим для вас i сприятливим для всiляких справ. У вашому життi вiдбудуться змiни на краще.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Телець (21.04—21.05). Цi днi будуть сповненi бурхливими проявами почуттiв. Можливi великi фiнансовi надходження, але знайдеться чимало проблем, на якi доведеться витратитися.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Близнюки (22.05—21.06). Якщо у вас є мета, то варто докласти всiх зусиль для її досягнення. Вiрогiдна невелика мандрiвка. Будьте обережнi з грошима.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Рак (22.06—23.07). Бажано не призначати дiловi побачення, вас неправильно зрозумiють. Спiлкуючись iз колегами, стримуйте агресiю.
Дні: спр. — 25; неспр. — 30.

Лев (24.07—23.08). Вдалий перiод для пошуку роботи або розширення кола знайомих. Ви випромiнюєте позитивну енергiю, тож у будь-якiй компанiї вас сприймають на «ура».
Дні: спр. — 31; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Ви налаштованi войовничо i готовi битися за мiсце пiд сонцем. Радимо зайнятися серйозними справами, наприклад, просуванням по кар’єрнiй драбинi.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.

Терези (24.09—23.10). Час бурхливих пристрастрей, на вас чекає роман iз коханою людиною або ж з’ясування стосункiв iз нею. Можливi непорозумiння з керiвництвом.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижнi ваш настрiй змiнюватиметься дуже часто. Пiковi днi — четвер i субота. Наприкiнцi тижня радимо зайнятися домашнiми клопотами.
Днi: спр. — 26; неспр. — 28.

Стрілець (23.11—21.12). Менше думайте про проблеми i бiльше посмiхайтеся. Майбутнє обiцяє багато приємних несподiванок. Можливi змiни в особистому життi.
Днi: спр. — 27; неспр. — 29.

Козеріг (22.12—20.01). Спробуйте притримуватися золотої середини i не вихвалятися власними досягненнями. Інакше можете спровокувати конфлiкт на роботi.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Водолій (21.01—19.02). У вас з’являться чудовi можливостi для покращення особистих якостей. Невдовзi почнеться динамiчний перiод, ви почуватиметеся як бiлка у колесi.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Риби (20.02—20.03). Настав перiод навести лад у власному побутi. Переставте меблi, поремонтуйте все, що зламалося. Стриймуйте свої екстравагантнi витiвки.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Інша версія:

ОВНИ — надзвичайно контактні, моторні, ентузіазм б’є невичерпним джерелом, однак кармічне минуле продовжує крокувати поруч, змушуючи до зустрічей з давніми знайомими з метою доопрацювання спільних програм, активізуючи в пам’яті усі емоції.

ТЕЛЬЦІ, реалізація власних бажань набирає успішного темпу, сили фонтанують. Обставини сприяють вирішенню професійних, матеріальних, сімейних проблем, які взаємопов’язані. Трудіться з творчим вогнем і матимете все, що хочеться, фортуна посміхатиметься зразковим сім’янинам і працелюбам.

БЛИЗНЮКАМ час докорінно змінити себе і розпрощатися з поганими звичками, придбати модний гардероб та навести стильний «марафет». Мобілізуйте природну чарівність, потужний енергопотенціал та ощасливлюйте прагматичних благовірних.

РАКИ випромінюють флюїди чарівності, приваблюючи симпатиків, однак для професійних справ це мінус. Відійдіть у тінь, зашифруйтеся, до 21 червня триває період звітів перед Небесами. Переосмислюйте свої вчинки за останній рік, кайтеся в помилках та гріхах і очищайте совість.

ЛЕВИ у розквіті сил, життя фонтанує, час внести корективи у майбутнє. Цьому посприяє ваш неперевершений авторитет і уміння налагоджувати дружні зв’язки з людьми, публіка вас обожнює!

ДІВИ, на кар’єрному небосхилі сонячно, активізуйте професійні таланти, подружіться з керівним персоналом, саме час завойовувати посадові вершини. Під дудку чужих інтересів танцювати не слід, керуйтеся власними бажаннями — то святе!

ТЕРЕЗАМ посміхається фортуна в далеких краях, там ваше щастя. Ділова обізнаність, всебічна поінформованість, високі покровителі в дружніх колах — то золотий капітал, і ви ним володієте!

СКОРПІОНИ,  матеріальний стан та реакція на гроші безпосередньо впливатимуть на досягнення головної життєвої мети. В діловій сфері доступ до чужих ресурсів буде вільний, ваш вплив на людей, ситуації стрімко зросте.

СТРІЛЬЦІ, бойове протистояння в партнерстві триватиме до 24 червня. Зумієте благородно утримати оборону, де суперники покажуть істинний лик,— честь вам і хвала. А потім вирішуйте: далі йти разом чи розійтися полюбовно.

КОЗЕРОГАМ визначено розгрібати авгієві стайні на роботі, інтелект у вас нівроку — впораєтеся відмінно. Хочете розбагатіти, беріться за додаткові завдання, підробляйте на стороні, вигідні пропозиції надходитимуть регулярно.

ВОДОЛІЇВ очікують приємні сюрпризи, життя прекрасне! Творіть, кохайтеся, розважайтеся, вас всюди зустрічають з любов’ю і радістю. І якщо знайшли свою гармонійну пару (а якщо ні, то шукайте!), голубтеся з милими, адже ваш союз є благословенним і найбільшим скарбом.

РИБИ приречені розриватися між домом та роботою. Працівник ви полум’яний, трудовий ентузіазм фонтанує, будь-яку роботу здатні виконати на високому професійному рівні. І хоча начальство у захваті, на кар’єрне зростання не розраховуйте.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини