Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:06:33

Фейсбучний мікс до ранкової кави № 6

07.04.2015   09:41Агенцiя

У сьогоднішньому дайджесті ми зібрали найкращі цитати від користувачів чернігівського інтернету за 6 квітня. Тож користувачів Фейсбуку цікавлять такі питання:

- питання до КП "Чернігівводоканал" чому із кранів на вул.Бєлова у Чернігві йде іржава вода вже кілька місяців?

- погляньте на це фото. Прогрес ніяк не вплинув на роботу комунальників, хоча за п’ять років змінилося багато речей у побуті та техніці. Кажете, немає нічого вічного?

- про події на Сході. Володимир Дуплик про парадокс так званої днрівської незалежності: "На митинге в оккупированном Донецке жители требовали от Украины погасить задолженности по зарплатам и пенсиям. Скоро буряты в Забайкалье будут требовать от Украины выплатить им отпускные".

- про суддів. Громадські активісти помітили, що деякі судді ухвалюють рішення 3000 роками...

- новий прокурор області працює стахановськими темпами. Коментар редактора "Події і коментарі" Павла Пущенка: "...За два тижні відкрив (Дмитро Чібісов) кримінальні справи проти самого мера Чернігова та його найближчого оточення". І далі задає питання: "Хто наступний?"

- до теми тарифів віршик від громадського активіста Олександра Гашпара:

- призначення на посаду заступника начальника УМВС капітана міліції Романа Пицківа викликало суперечки щодо його освіти. 

На думку Андрія Кужеля: "Якщо ти нічого не досягнеш у житті, ти зможеш пишатись своїми дипломами! Помітив тут у стрічці дуже багато "високоосвічених" громадян(при тому, точно знаю, що деякі з них купували дипломи заочок), які взялись критикувати Роман Пицків, за відсутність диплому. Тому, по поличках:
1. Закрийте свого рота, бо ви не зробили для держави і сотої долі того, що зробив Роман.
2. Він не кидає батальон. Всі бійці з ким я спілкуюсь, його підтримують, і вважають, що він це підвищення заслужив, заслужив справами. Для багатьох Роман і справді, як батько..."

- про ідеальних чоловіків розмірковує Ольга Чернякова:

- з книжковими новинками знайомить Олександр Майшев:

- а ось такі чернігівські "50 відтінків сірого":

- і на завершення. Є вакансія на посаду директора державного підприємства Мінагро. Тож у кого є бажання і натхнення, подавайте свої резюме:

До теми:

Фейсбучний мікс до ранкової кави
Фейсбучний мікс до ранкової кави № 5
Фейсбучний мікс до кави № 4
Фейсбучний мікс до кави №3
Фейсбучний мікс до ранкової кави №2

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.