Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:22:31

Гороскоп на тиждень, 27 жовтня - 2 листопада

26.10.2014   07:43Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Активно мрiйте i плануйте, у вас є шанс виконати все заплановане. Тиждень сприятливий для оновлення iнтер’єру.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). Вашi плани щодо роботи можуть суттєво змiнитися у кращий бiк. Найкращi рiшення визрiють наприкiнцi тижня.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Близнюки (22.05—21.06). Будь-який ризик може дорого обiйтися, i йдеться не лише про фiнанси. Як кажуть: повiльнiше їдеш — далi будеш.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Рак (22.06—23.07). Ви з’ясовуватимете стосунки з близькими. Конфлiкти матимуть побутовий характер. Не звертайте уваги на дрiбницi.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Ви налагодите стосунки з тими, з ким давно не бачилися. У роботi з’явиться можливiсть проявити накопичений досвiд.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Діва (24.08—23.09). Друга половина тижня — вдалий час для будь-яких починань. Вирiшуйте службовi питання, а також берiть активну участь у життi близьких.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Терези (24.09—23.10). Ви побачите помилки у роботi своїх колег, родичiв, але не варто забувати й про власнi недолiки.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Скорпіон (24.10—22.11). Якщо вам здається, що весь свiт проти вас, придивiться, можливо, ви прагнете того, що вам зовсiм не потрiбно.
Днi: спр. — 29; неспр. — 2.

Стрілець (23.11—21.12). Можливi несподiванi ситуацiї, в яких доведеться швидко зорiєнтуватися, показати свої органiзаторськi здiбностi.
Днi: спр. — 30; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). Дотримуйтеся всiх правил, навiть дрiбнi порушення викличуть негатив. У сiмейних сварках доведеться поступитися.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Водолій (21.01—19.02). Будьте готовi до подолання перепон. Наприкiнцi тижня зробiть приємний сюрприз коханiй людинi.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Риби (20.02—20.03). Удача зараз на вашому боцi. Угору пiдуть особистi та професiйнi справи. Начальство оцiнить вашi старання.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВНИ, процес «переформатування» у розпалі, пристрасті сягнули градусу кипіння, жадання любові, сексу, романтики, дружби і…матеріальних благ змішалися в один клубок. Хочеться все і зразу, однак від вас це мало залежить. Все в руках обставин та енергетичних, владних, фінансових, ділових ресурсах людей, яким ви підвладні. Грайте за їхніми правилами, йдіть на уступки, об’єднуйтеся серцями, гаманцями творчим та діловим потенціалом, тоді буде у виграші. А головне любіть людей всім серцем, не розмежовуючи на своїх чи чужих!

ТЕЛЬЦІ, доленосний вектор пролягає через службові терени, постарайтеся обскакати конкурентів та влитися в досвідчену ділову команду, однак обираєте не ви, ініціатива належить іншій стороні, тож аби виграти конкурс, поводьтеся достойно, і вас запросять співпрацювати. Для збереження гармонії в шлюбі, підкиньте чуттєвого пального до сердечного вогнища та зосередьтеся на спільних інтересах ( найкраще вдасться благоустрій оселі), віддавши кермо правління благовірним. Нехай самореалізовуються!

БЛИЗНЮКИ, життя це не трудова каторга, а цікава захоплююча гра, де доля найспритнішим дає призи. А ті, хто палає робочим натхненням, ризикує при безконтрольному розподілі сил згоріти, як свічка на службі, підірвати здоров'я. Раціонально, але в той же час з творчим вогнем тягніть віз зобов'язань, дисциплінуйте емоції, мисліть тверезо, тоді надриватися з останніх сил заради грошей не доведеться. За матеріальні блага годі тривожитися, матимете все, що вам треба.

РАКИ «приречені» витати на крилах наснаги, кохатися, розважатися, забувши про докучливі проблеми. Сприймайте життя як театр, де можна блиснути акторським талантом, творчо відрежисерувати красивий сценарій, перевтілившись в цікаву роль і знайти достойного супутника. Якщо хтось припав до серця, підключайте магію чарівності і та заманюйте жертву в свої любовні тенета. В фінансовій сфері все чудово, фортуна посміхається, але передусім тим, хто інвестуйте здобутки в сім’ю.

ЛЕВИ, реалізація сокровенних задумів є основним лейтмотивом буття і тут ви здатні гори зрушити, адже маєте колосальні лідерські ресурси і везіння. Тиждень промайне в ретроспективному ракурсі, вимагаючи доопрацювання незавершених справ. Озирніться назад, надолужте прогалини в роботі, партнерських, родинних стосунках, де йде процес «перезавантаження» вас як сім’янина. Станьте дбайливим господарем в домі, це запорука надійного тилу, що захистить від різноманітних негараздів.

ДІВИ, якщо «хочу» править балом, це чудово, доля посприяє реалізації бажань, завдяки таємним покровителям. Не лукавте, утримайтеся від зазіхань на чуже, проявляйте чесність, благородство, тоді отримаєте, що заслужили. Успішна перспектива самореалізації -- це навчання, опанування освітніх царин, розширення кола знайомств. Інтуїтивно ви знаєте з ким зав’язати дружній контакт, приблизити до себе -- в майбутньому тим діловим стосункам судилося зіграти доленосну роль.

ТЕРЕЗИ, в соціумі ви яскравий лідер, здатний завдяки впливовим друзям реалізувати глобальні плани, головне не бути егоїстом, а дипломатично зробити так, аби всім було добре. Чужі уподобання -- святая святих. Зробіть ревізію бажань, інтересів, відсійте зерна від полови, шикувати не слід, втім якщо хочеться гульнути, можете дозволити собі таку насолоду, випустити романтичну пару і вволю порозважатися, нехай душа повеселиться!

СКОРПІОНИ на порозі нового життя, володіють магічним впливом, годі бути на другорядних ролях, ви перша скрипка в оркестрі! Заявляйте про себе, презентуйте досягнення скрізь, це не випадково, доля посилає саме в ті місця, де ваша присутність вкрай необхідна, аби продемонструвати найкращі здобутки, сяйнути талантами і головне відчути віру у власні сили. З домочадцями будьте на дружелюбній ноті, а на роботі опановуйте роль таємного радника шефа. І не бійтеся, в разі потреби, піти на жертви, благодійність має проходити червоною ниткою через ваше буття.

СТРІЛЬЦІ, живіть з повною самовіддачею, підводьте підсумки минулого року, виправляйте ляпсуси, кайтеся в провинах, змінюючи себе на краще. Коли жертвуєте собою, прощаєте людей за їхні капості, ви наповнюєтеся колосальною силою, головне дати людям зрозуміти, що ви пасажири одного корабля. Якщо маєте достойних друзів, це дар Небес, на них опирайтеся і дотримуйтеся скрізь духовних та юридичних законів.

КОЗЕРОГИ, стати взірцевим другом—ось ваше завдання! Людина без відданих друзів, мов дерево без коріння. Нині Небеса транслюють сили через вірних побратимів по духу, наставляючи на путь істини. Організуєте братський осередок із осіб, що мають аналогічні погляди, інтереси, споріднені ідеали, ніяка біда вас не спіткає. В професійній сфері пора розквіту, тут шанси на удачу є максимальними.

ВОДОЛІЇ, стартував кар’єрний марафон (можлива зміна керівництва, підвищення в посаді, всі кадрові ротації на користь), на ваших плечах місія відповідальності за долі багатьох людей, зробити це нелегко, але треба! Прислухайтеся до голосу інтуїції, залучайте психологічні таланти, вони у вас є, важливо вчасно знайти ключик до сердець людей, і гармонійно співпрацювати в діловій команді. Будьте тактовними, дотримуйтеся посадової субординації, втрата контролю над бунтівними емоціями недопустима, зарекомендуєте себе навіженим істериком.

РИБИ, якщо вас турбує смисл буття, власна місія на цій Землі, з якою метою прийшли у цей буремний світ, що зрештою зробили доброго заради блага людства, а де нагрішили, значить ви рухаєтесь правильним курсом. Трансформація цінностей йде успішним темпом, тож длубайтеся в собі, досліджуйте, відкопуйте зерна істини, робіть висновки і преображайтеся!На роботі хазяйнує фортуна, трудіться з радістю виконуючи все, що вас просять, тоді все отримаєте ласий шмат від пирога колективних здобутків.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини