Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:20:38

У Чернігові готуються до Новорічних та Різдвяних свят

11.12.2013   07:09

9 грудня в Чернігові відбулося виїзне засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення Новорічних та Різдвяних свят за участю заступника міського голови – керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова та заступника міського голови Анни Романової.

Вони уточнили, що активна підготовка до новорічних свят розпочалась ще наприкінці листопада. На Красній площі вже встановлюється святкова ялинка.

Начальник управління культури міської ради Олег Васюта ознайомив присутніх із орієнтовним планом заходів щодо відзначення Нового року та Різдва Христового у Чернігові. За його словами, цього року планується проведення традиційних святкових заходів в рамках міського фестивалю «Новорічний серпантин», серед яких конкурс на кращу новорічну іграшку серед учнів шкіл міста «Вогні новорічної ялинки», благодійна мистецька акція до Дня Святого Миколая «Світ очима дітей», новорічний карнавал «Мороз-парад-2014» тощо. Більш детальна програма заходів буде анонсована на офіційному сайті Чернігівської міської ради пізніше.

С. Віхров звернув особливу увагу всіх відповідальних за організацію свята на яскраве оформлення Красної площі міста, де традиційно буде встановлена Головна ялинка міста. А також доручив керівникам відповідних управлінь і відділів провести належну роботу, аби новорічні святкування у Чернігові були яскравими і незабутніми.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини