Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:17:44

Гороскоп на наступний тиждень

30.06.2013   13:16Агенцiя

Овен (21.03–20.04). Як вiдомо, нове – це добре забуте старе. Насамперед це стосується службових справ, не iгноруйте поради колег i керiвництва. Ближче до вихiдних ваше фiнансове становище суттєво покращиться. Дні: спр. – 4; неспр. – 2.

Телець (21.04–21.05). Ви багато чого встигнете, вдасться укласти вигiднi проекти. Настав перiод для творчої роботи, тож доведеться вiдкривати свої таланти. Звернiть увагу на власне здоров’я. Дні: спр. – 1; неспр. – 3.

Близнюки (22.05–21.06). Тиждень почнеться з важливих i складних справ, треба тiльки визначитися з найголовнiшим. Із близькими загостряться стосунки, уникайте також конфлiктiв на роботi. Дні: спр. – 5; неспр. – 3.

Рак (22.06–23.07). Досить мрiяти, настав час переходити до реальних дiй. Спiлкування i додаткова iнформацiя виявляться корисними i в роботi, i в побутi. Вирушаючи у вiдпустку, подбайте заздалегiдь про мiсце вiдпочинку. Дні: спр. – 4; неспр. – 6

Лев (24.07–23.08). Близькi зумiють надихнути вас на новi перемоги. Сприятливий перiод для змiни iнтер’єру або ремонту оселi. Пам’ятайте, що ваш будинок i сiм’я – надiйна фортеця. Дні: спр. – 2; неспр. – 5.

Діва (24.08–23.09). Вашi бажання не завжди збiгаються з можливостями. Займiться чимось звичним, а новi iдеї залиште до кращих часiв. Попри те, що ваше фiнансове становище стабiльне, радимо економити. Дні: спр.– 1; неспр. – 3.

Терези (24.09–23.10). У стосунках з оточуючими з’ясуються деякi неприємнi подробицi, а вже як бути далi – вирiшувати вам. Якщо ви вирiшили змiнити роботу, краще зробити це трохи пiзнiше. Дні: спр. – 5; неспр. – немає.

Скорпіон (24.10–22.11). Закон життя такий: рано чи пiзно iлюзiї розбиваються об мiфи реальностi. Будьте готовi до розчарувань, не переживайте через дрiбницi. Краще направити сили на щось корисне. Дні: спр. – 2; неспр. – 4.

Стрілець (23.11–21.12). Не вiдмовляйтеся вiд порад i допомоги, вони будуть доречними. Доведеться навiть розповiсти оточуючим про свої проблеми та переживання. Вихiднi ви проведете у дружнiй компанiї. Дні: спр. – 6; неспр. – 7.

Козеріг (22.12–20.01). Не зупиняйтеся на досягнутому, оскiльки саме незавершенi справи та невиконанi обiцянки можуть зiпсувати вашу репутацiю. Щоб втiлити iдеї в життя, доведеться добряче попрацювати. Дні: спр. – 1; неспр. – 3.

Водолій (21.01–19.02). Для серйозних справ не кращий перiод, також вiдкладiть вирiшення робочих питань. Ближче до вихiдних вам запропонують цiкаву роботу. Вiльний час придiлiть дiтям. Дні: спр. – 2; неспр. – 5.

Риби (20.02–20.03). Тиждень буде цiкавим i активним. Не поспiшайте з висновками, якщо щось не виходить. Як кажуть, не було щастя, та нещастя допомогло. Вiрте у краще, воно не примусить себе дочго чекати. Дні: спр. – 3; неспр. – 2.

ОВНИ, зосередьтеся на домашніх справах, наведіть лад в оселі, залатайте дірки в психологічній аурі родини – наради з домочадцями є необхідним атрибутом буття. Нині активізується дух родоводу, тому сторонитися проблем близьких не можна – заблокуєте пуповину живлення генетичного досвіду попередніх поколінь роду.

ТЕЛЬЦІ, в стосунках із близькими, родичами, колегами намічається трансформативно оздоровча смуга, взаємини мають перейти на новий виток розвитку, підбийте підсумки, розставте крапки над “і” й розпочинайте все наново з урахуванням допущених раніше промахів. Ви володієте великим життєвим досвідом, це скарб, завдяки якому можна ненав’язливо спрямовувати інших в потрібному вам напрямку, насамперед шлюбних (ділових) супутників, і підтримувати союз в належному тонусі.

БЛИЗНЯТА, на шляху реалізації бажань горить зелене світло. Інвестуйте все, чим багаті в родинний добробут, робіть важливі покупки, дбайте про душевний комфорт під рідним дахом. Енергії нині – хоч греблю гати! Головне – по- хазяйськи підходити до витрат сімейного бюджету, аби зберегти родинну репутацію.

РАКИ вступили в фазу перетворення. Більшість потреб та бажань відходить у минуле, звички кардинально змінюються, вади зникають, тому не зволікайте, а мерщій завершуйте недоопрацьовані “хвости”, інакше потім вони надовго зависнуть баластом, заважаючи прогресивному руху. Не пускайте нічого на самоплин, узгоджуйте дії з партнерами, сумісна співпраця, як і сердечна гармонія, неможливі без добросовісної підтримки один одного.

ЛЕВИ, громадська метушня вам на шкоду, не втручайтеся в колективні “розборки”, це збиватиме з пантелику. Відійдіть у тінь, побудьте наодинці з собою – й зможете відчути, як правильно діяти далі. Саме внутрішній голос підкаже вірні думки, зважені рішення. Тільки прикусіть язика і не афішуйте того, що робите, тоді щаститиме.

ДІВАМ доведеться кардинально змінити напрямок діяльності. Як з’ясується, старі цілі себе вичерпали, і це закономірний процес, настав час завершення відпрацьованих програм і переходу на нові орієнтири. Розгортати масштабні проекти поки ще зарано (це буде незабаром), нехай зріють, а ви радьтеся з досвідченими соратниками, друзями, рідними та готуйте підґрунтя, воно має бути плідним, інакше зерна ідей та зусиль не дадуть очікуваних сходів.

ТЕРЕЗИ, настав час усвідомлення своєї місії в житті: в чому ваше покликання, з якою метою народилися на цій землі? Адже не секрет, що багато псевдоцінностей прищеплюються соціумом, політичною ідеологією чи рекламними роликами. Визначайтеся, відкинувши зі шляху непотріб, яким донині грішили.

СКОРПІОНИ, тримайтеся людей, які розділяють ваші погляди, інтереси, прислухайтеся до їхніх думок, запозичуйте досвід, рекламуйте досягнення, але чітко дотримуйтеся власної лінії задумів з практичним підґрунтям. Нині ваші ідеали набувають нових барв, відходить у небуття те, що себе вичерпало й уже неспроможне бути рушієм майбутнього.

СТРІЛЬЦІ, йде радикальна модернізація життєвих цілей – і це процес не для слабаків, бо потрібна колосальна психологічна міцність, об’єктивна оцінка бажань і можливостей плюс геройська ділова хватка. Приготуйтеся балансувати над прірвою бажань і можливостей, легких переможних стрибків вгору не буває.

КОЗЕРОГИ, будьте організованими, толерантними, не тираньте ділових, шлюбних партнерів, адже вони дуже емоційні й можуть в експансивному пориві під вашим провокаційним тиском наламати дров. Поклопочіться за їхній психологічний комфорт, дайте можливість перепочити – й тоді кращих помічників та надійних союзників, з якими можна йти у вогонь і воду, годі й шукати. Втім, коли вас щось не влаштовує, обґрунтуйте претензії конструктивно, без емоцій, діалог складеться – і точки дотику знайдуться.

ВОДОЛІЇ, якщо вас допікають болячки, пройдіть медичне обстеження, займіться лікувальними, профілактичними процедурами, здоров’я – святая святих. На роботі розпочався аврал, тут без вас як без рук, якщо сходження вертикаллю відбувається з пробуксовками, то рух службовою горизонталлю йде “на відмінно”. Беріться за нові обов’язки, завжди будьте на підхваті, не цурайтеся додаткових навантажень, вам вони по силах!

РИБИ, якщо подружні стосунки зайшли у безвихідь, стали ярмом на шиї, найкращим стимулом для їх реанімації послужить спільна турбота про дітей – рушайте разом у відпустку. Спільне творче заняття, хобі також вас об’єднає та зріднить, тож варіантів для збереження шлюбного щастя чимало, обирайте за смаками та можливостями
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини