Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:57:52

У таборі “Зміна” урочисто відкрито новий оздоровчий сезон

20.06.2013   07:29

Відкриття 18 червня оздоровчого табору “Зміна”, що знаходиться в смт Седнів Чернігівського району, перетворилось на справжнє свято для дітей та вихователів. Святковий концерт, цікаві гумористичні номери і виступ каскадерів на конях зробили цьогорічне відкриття незабутнім.

У таборі “Зміна” кожного року відпочиває понад 100 вихованців шкіл-інтернатів Чернігівщини. Цього року працівники табору доклали чималих зусиль, аби ці діти змогли добре відпочити і оздоровитися.

Як зазначив в. о. заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Юрій Музика, якого запросили на урочисте відкриття першої зміни, цього року з обласного бюджету додатково виділяються кошти для того, щоб кампанією з оздоровлення та відпочинку охопити максимальну кількість дітей і підготувати для них добре оснащену спортивну базу.

“Ми звертаємо увагу на те, яким чином буде організоване дозвілля дітей під час перебування у таборі. У першу чергу – у частині підтримки здорового способу життя. Тим більше, що Президент України доручив місцевим органам влади забезпечити у літні місяці максимальне залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, що, у свою чергу, сприятиме формуванню здорового способу життя”, – сказав Юрій Музика.

Заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький під час спілкування з журналістами підкреслив, що основним напрямком діяльності облдержадміністрації є забезпечення якісного відпочинку і духовного розвитку дітей. Планується, що до дитячих оздоровчих таборів будуть приїжджати фахівці із позашкільних гуртків області, аби всіляко сприяти духовному розвитку дітей.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.