Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:41:45

Гороскоп на тиждень з 31 грудня по 6 січня

30.12.2012   13:48Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Бiльше рiшучостi — тодi у вас з’являться чудовi можливостi для змiн i покращення особистих якостей.

Життя битиме через край, отож бiльшiсть планiв доведеться переглянути. Новорiчнi свята обiцяють корисні знайомства.

Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Телець (21.04—21.05). Спробуйте не кидати слiв на вiтер, а пiдкрiпити свої обiцянки дiями, iнакше ризикуєте пiдiрвати авторитет. Свої думки краще не вiдстоювати перед начальством. Новий рiк ви зустрiнете без пригод.

Дні: спр. — 2; неспр. — 31.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi будуть вдалими поїздки. З начальством краще не конфлiктувати, навiть якщо це стосується фiнансiв. Вiльний час бажано присвятити родинi.

Дні: спр. — 5; неспр. — 4.

Рак (22.06—23.07). На цьому тижнi веселощi та радiсний настрiй супроводжуватимуть вас скрiзь. Нарештi вдасться досягти бажаного. Для вас дуже важливими будуть зустрiчi з друзями i активний новорiчний вiдпочинок.

Дні: спр. — 6; неспр. — 1.

Лев (24.07—23.08). Можуть з’явитися термiновi справи. З появою додаткового навантаження зосередитися буже важко. Не соромтеся просити допомогу. Найкращий вихiд із цiєї ситуацiї — перекинути всю вiдповiдальнiсть на колег.

Дні: спр. — 31; неспр. — 5.

Діва (24.08—23.09). Домашнi та сiмейнi справи вийдуть на перший план. У четвер ви отримаєте важливу iнформацiю. Не будьте самовпевненi, це тiльки ускладнить стосунки з оточуючими. Новий рiк важливо вiдсвяткувати в родинному колi.

Дні: спр.— 2; неспр. — 4.

Терези (24.09—23.10). У вашому життi є багато радiсних моментiв, якими грiх не подiлитися. Дехто з ваших знайомих перейде у розряд друзiв. Ви вiдчуєте приплив енергiї, треба тiльки правильно нею розпорядитися.

Дні: спр. — 6; неспр. — 3.

Скорпіон (24.10—22.11). Якщо захочете внести кардинальнi змiни в життя, попередьте близьких і друзів. Враховуючи всі зауваження i заперечення, ви досягнете значно бiльшого. Мир i гармонiя в родинi — це ваша заслуга, але не варто нагадувати про це дуже часто.

Дні: спр. — 5; неспр. — 1.

Стрілець (23.11—21.12). У вас грандiознi плани на майбутнє, можливо, краще вибрати з цього щось найважливіше? Усе залежить вiд вашого фiнансового становища. Вiрогiднi далекі поїздки, якi дозволять вiдволiктися вiд основних проблем.

Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Козеріг (22.12—20.01). На цьому тижнi вiрогiднi конфлiкти з керiвництвом, декому навiть доведеться шукати нове робоче мiсце. У п’ятницю до вас завiтають несподiванi гостi. У Новому роцi хтось iз вас зустрiне свою другу половинку.

Дні: спр. — 2; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Вирiшуючи важливi питання, не нехтуйте поради родичiв i близьких. Настає сприятливий час для кар’єрних досягнень, але для цього доведеться пiдвищити професiйний рiвень. У вихідні проявiть рiшучiсть i активнiсть.

Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Риби (20.02—20.03). Якщо виникнуть якiсь суперечки з друзями, то майбутнє розставить усе на свої мiсця. Не вiдмовляйтеся вiд додаткових зобов’язань, iнакше можете втратити не тiльки заробiток, а й потрiбних людей.

Дні: спр. — 5; неспр. — немає.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини