Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:48:50

Військовослужбовці гончарівського гарнізону організували для дітей відкриття новорічної ялинки

29.12.2012   08:38

У селищі Гончарівське, що на Чернігівщині, військовослужбовці 1-ї гвардійської окремої танкової бригади напередодні новорічних і різдвяних свят організували і провели для дітей і їхніх батьків відкриття новорічної ялинки. Слід зазначити, що такий захід у Гончарівському гарнізоні проводиться вже третій рік поспіль.

Святкове дійство для понад ста дітлахів віком від п'яти до дванадцяти років розпочалося на площі у центрі селища. Безліч конкурсів, смачні призи у вигляді цукерок і соків, веселий настрій і позитивні враження дітям забезпечили начальник 20 гарнізонного будинку офіцерів підполковник Володимир Юрченко, селищний голова Віталій Рудник, а також інструктори культурно-просвітницької установи 20 гарнізонного будинку офіцерів працівники Збройних Сил України Оксана Захаревич, Христина Бабійчук, а також військовослужбовці танкової бригади і працівники селищної ради.
 
Поміж проведення конкурсів та вікторин, яких було чимало - катання на санчатах, лижах, дуель на сніжках, діти водили хороводи, співали і танцювали. 
 
Дід Мороз, у ролі якого виступив солдат строкової служби Андрій Стус, Снігурка, Сніговик і навіть Баба Яга вручали дітям призи й вітали зі святом.
 
Одним з переможців новорічних конкурсів став п'ятирічний Єгор Насінник, який разом зі своїм батьком, заступником командира 1 самохідного артилерійського дивізіону майором Олександром Насінником здобув першість в перегонах на санчатах. Також одними з кращих на святковому дійстві стали діти капітана Олега Прохоренка - восьмирічна донька Настя та трьохрічні близнюки Назар і Сергій.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини