Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:47:13

Чаус про ситуацію в області на ранок 12 квітня

12.04.2022   13:46Агенцiя

Тези звернення голови Чернігівської обласної військової адміністрації щодо ситуації в області станом на ранок 12 квітня.

Учора ввечері написав великий пост щодо ІПСО, почитайте, будь ласка. Не ведіться на провокації. Ми дивимося та довіряємо інформації виключно з офіційних джерел. Місто ніхто не зачиняє ні на в’їзд, ні на виїзд.  Якщо така потреба буде, я вам скажу. Це буде розміщено на всіх відповідних інформаційних каналах, сайтах. Ми це доведемо.

Поки ми їздимо, але ми їздимо обережно. Не заїжджаємо на обочини. Пам’ятаємо, що москальська мразота залишила після себе багато мін. Учора в селі Красне людина виїхала на обочину, розірвалася протитанкова міна, людина загинула. Тому у мене велике прохання: обережно рухаємося по дорогах; пам’ятаємо, що у нас війна, і що у нас на території області тривалий час знаходиться підступний ворог.

Ще одне прохання: без критичної необхідності, до міста поки не повертайтеся. Я вас дуже прошу. Ми маємо відновити критичну інфраструктуру. Розуміємо, що чим більше людей повертається, тим більше ресурсів споживає місто. За таких умов я просив би утримуватися.

Що стосується ситуації в області, вона контрольована, вона зрозуміла. Дуже багато замінованих доріг, полів, там, де стояла москальська мразота. Працюють служби ДСНС. Працюють військові підрозділи піротехнічні і відповідно на це потрібен час.

Будьте обережні. Дуже багато повідомлень, що скрізь міни. Ми знаємо, що вони там є, дуже багато людей працюють, але область у нас велика. Ми залучаємо додаткові підрозділи з інших областей. Є відповідні домовленості з Міністерством внутрішніх справ, з Державною службою з надзвичайних ситуацій.  Усі працюють, дайте, будь ласка, ще трохи часу.

Рухаємося далі кожен зі своєю роботою. З «холодною головою» ставимося до всіх інформаційних потоків. Фільтруємо і довіряємо виключно інформації з офіційних джерел.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини