Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:14:17

Погоджувальна рада затвердила перелік питань порядку денного 29-ї сесії Чернігівської міськради

20.03.2018   08:23

19 березня погоджувальна рада затвердила перелік питань порядку денного, що вносяться на розгляд двадцять дев’ятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання.

Для розгляду депутатам міської ради пропонуються 29 питань, підготовлених структурними підрозділами міськради. Про це на початку засідання повідомив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Серед них: затвердження змін до Програми підтримки громадських організацій міста, до Програми управління комунальним майном територіальної громади та до Положення про громадський бюджет (бюджет участі).

Крім того, депутати міської ради розглядатимуть питання про затвердження Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки у м. Чернігові та про погодження Інвестиційної програми ПАТ «Облтеплокомуненерго» на 2018 рік.

Присутній на засіданні погоджувальної ради представник ЧМГО «Добровольці» Сергій Гривко запропонував додатково внести на розгляд сесії Чернігівської міської ради питання щодо звернення до керівництва країни на тему значного ураження шкідниками-короїдами соснових лісів Чернігівщини.

Міський голова зазначив, що логічніше було б це звернення направити не до Президента України, Верховної Ради України чи Кабінету Міністрів України, а до Міністерства екології та природних ресурсів України.

- По суті - я не заперечую, але у мене прохання, щоб ми чітко визначилися з тим, про що саме ми просимо. Тобто, щоб змістовна частина цієї пропозиції була чітко юридично прописана, - сказав Владислав Атрошенко та дав доручення опрацювати це питання на засіданнях постійних комісій міської ради.

Засідання постійних комісій, на яких депутатами будуть опрацьовуватися всі питання, що виносяться на сесію, проходитимуть упродовж цього тижня.

Пленарне засідання 29-ї сесії Чернігівської міської ради 7-го скликання відбудеться 29 березня о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7). З відповідним розпорядженням міського голови, порядком денним та графіком засідань постійних депутатських комісій можна ознайомитись на офіційному веб-порталі міської ради в розділі "Нормативні документи" та «Актуально». Проекти рішення міської ради опубліковані у рубриці «Публічна інформація».

 
Прес-служба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.