Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:27:41

Спільна заява патріотичних громадських формувань міста Чернігова. ДОКУМЕНТ

14.03.2016   11:46Агенцiя

14.03.2016 року Божого, на другому році війни з Російською федерацією.

Виходячи зі складної ситуації в Україні та подій, пов'язаних з незаконним утриманням Надії Савченко, Миколи Карпюка, Олега Сенцова, Олександра Кольченка та інших патріотів України в застінках російських катівень, зважаючи на негативне ставлення Українців до російського бізнесу, який до сьогоднішнього дня заробляє гроші в нашій країні і сприяє подальшому фінансуванню російської армії, котра вбиває наших військових на сході України, вимагаємо від Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради та Чернігівської міської ради:

1. Виступити з публічними зверненнями на адресу Президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів України в підтримку проект Закону «Про націоналізацію майна в Україні держави-агресора та її резидентів» № 2497 від 31.03.2015.

2. Виступити з публічними зверненнями до Голови Національного Банку України Валерії Гонтарєвої з вимогою виключити з валютних торгів на міжбанку банків з російським капіталом.

3. Негайно вжити заходів щодо якнайшвидшого видворення російського бізнесу з території Чернігівщини, розірвати всі угоди з представниками російських компаній в області.


Цієї неділі, 13. 03. 2016 року, ми провели попереджувальну акцію в Чернігові. Наш автопробіг був мирним і не завдав шкоди російським компаніям. Проте хочемо Вам нагадати, що хоч Українці й відрізняються своєю толерантністю, але в разі невиконання зазначених нами вимог, стримати прояв народного гніву буде неможливо.
 

Даємо органам державної влади тиждень на роздуми. З неділі, 20. 03. 2016 року, ми знімаємо з себе будь-яку відповідальність по стримуванню справедливого народного гніву.


Список підписантів:

Громадська організація «Самооборона Майдану»;

Громадська організація «Перша Чернігівська сотня»;

Національно-визвольний рух «Правий Сектор»;

Громадське формування «Самоооборона Чернігівщини»;

Громадський рух «Третя Позиція»;

Громадська організація «Єдиний волонтерський центр»;

Громадська організація «Чернігівській центр підтримки добровольців»;

Громадська ініціатива «Вільні люди».

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини