Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:29:10

Чернігівська обласна "Самооборона Майдану" провела обласний збір та зустрілася з Андрієм Парубієм

21.01.2015   13:54

Збір Чернігівської обласної організації «Самооборона Майдану» відбувся цими вихідними у смт. Ріпки.

В зборах взяли участь голова обласної організації «Самооборона Майдану» Олександр Ясенчук, керівник громадського формування з охорони громадського порядку та охорони державного кордону «Ріпкінська самооборона» Олександр Кравченко. Було обрано командира силового підрозділу обласної організації «Самооборона Майдану» Сергія Надточєя та капелана «Самооборони Майдану» о. Нестора (Сергія Назарова) УПЦ КП. Під час зборів було обговорено загально-політичну ситуацію в області та країні, зокрема питання призначення голови облдержадміністрації.

Зборами було вирішено підтримати заяву активіста Юніса Аскерова щодо даної ситуації:

- «Самооборона Майдану» виступає за очищення влади від посіпак злочинного режиму, хабарників та держиморд. Водночас вона підтримує європейський цивілізаційний вибір, захист прав та свобод громадян та територіальної цілісності України.

Ми звертаємося до учасників політичного процесу – учасників Революції Гідності з проханням утриматися  від застосування один проти одного брудних політ-технологій.

Не будемо повторювати помилок Ющенка і Тимошенко».

Свої думки та міркування активісти «Самооборона Майдану» стосовно політичної та інформаційної ситуації в області передали голові Всеукраїнської громадської організації «Самооборона Майдану», першому заступнику спікера Верховної Ради Андрію Парубію під час наради обласних керівників ВГО «Самооборони Майдану», що відбулася у Києві 20.01.

Під час наради було повідомлено про створення міжфракційного об’єднання «Самооборона Майдану» у
Верховній Раді куди ввійшло 16 народних депутатів.

Після наради Андрій Парубій анонсував відправку каравану допомоги для спецбатальйону МВС «Чернігів», який знаходиться на першій лінії фронту у Станиці Лугінській.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини