Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:02:26

Екологічний транспорт треба розвивати

24.10.2014   15:36Агенцiя

У цьому переконаний кандидат у народні депутати України від округу №205 Анатолій Долеско. Щоб обговорити питання транспортної галузі, він зустрівся з колективом Чернігівського тролейбусного управління.

Реформування системи громадських перевезень та покращення їх якості особливо хвилює чернігівців. Потребу в цьому бачить і сам начальник Чернігівського тролейбусного управління Олег Коржов. Керівник наголосив, що держава сьогодні не виконує своїх зобов’язань щодо необхідного фінансування, а тому існують проблеми з постачанням та обслуговуванням рухомого складу.

Анатолій Долеско оглянув господарство тролейбусного управління та звернув увагу на занедбаністьмашин, що виходять на лінію. Сам же кандидат вбачає вихід із ситуації у здійсненні комплексних ефективних заходів.

— Я вважаю, що всі питання, які стосуються оновлення парку, придбання технічних механізмів для ремонту тролейбусів повинні вирішуватися централізовано, а їх фінансування необхідно здійснювати з бюджету міста, — підкреслив Анатолій Долеско. — Після децентралізації бюджету місто отримає необхідні кошти, за рахунок яких можна буде залучити додаткові ресурси, приміром, пільгове фінансування, для закупівлі нових тролейбусів та загального оновлення парку.

Анатолій Долеско зазначив, що розвиток електротранспорту повинен стати в державній політиці пріоритетним, адже він є екологічним видом транспорту.

PR

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини