Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:18:36

Тетяна Чорновол: "Народний фронт об'єднав гідних людей"

24.10.2014   14:52Агенцiя

Журналістка та радник міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол – другий номер у списку «Народного фронту» - 23 жовтня відвідала Чернігівщину.

Вона поспікувалася з місцевими мажоритарними кандидатами від "Народного фронту". Зокрема, з Олександром Кодолою, який йде по 209 виборочому округу, та з Романом Пицківом, котрий балотується у 205 виборчому окрузі.

- Я вирішила балотуватися від партії «Народний фронт», тому що ця команда найбільш відповідальна. Арсеній Яценюк очолив уряд у важкі часи. Але він продемонстрував витримку і втримав економіку країни, - розповіла Чорновол.
На думку Тетяни Чорновол, «Народний фронт» об'єднав гідних людей. За її словами, від інших політичних партій «Народний фронт» відрізняється тим, що тут люди, які пройшли випробовування Майданом.
- У нас нема «перефарбованих» або «грошових мішків»,- запевнила Тетяна.

Щодо Чернігова та області, то Тетяна Чорновол зазначила:

- У 209-му окрузі балотується Олександр Кодола, який в опозиційному русі пройшов всі складні часи. Я зважала на минуле людей, які в нашій команді. І з Олександром Кодолою ми перетиналися не тільки на Майдані, а й раніше. Це член нашої команди, з яким ми пройшли довгий шлях. Бо коли прийшов в 2010 році Янукович до влади багато хто говорив: це надовго, все схоплено, зараз буде два терміни президентські, а потім його син, треба виїздити за кордон... Я рада, що знайшлися тоді ті, хто не піддався байдужості і зневірі. Олександр Кодола з такх людей. І таким людям треба віддати належне. Вони пройшли важкий шлях. Це політика у випробуванні, і я вважаю, що такі люди заслуговують на довіру. А по 205-му округу на вибори йде командир спецбатальойну «Чернігів» Роман Пицків. Людина, яка пройшла випробування не лише Майданом, але й східним фронтом і довела, що заслуговують на підтримку. Я переконана, що з такими новими політиками ми змінимо країну на краще.

На думку кандидатки, балотування до Верховної Ради командирів батальйонів є позитивним фактом. Адже неоголошена війна на сході ще довго знаходитиметься на першому місті у списку проблем країни. Тим не менше, Тетяна Чорновол налаштована оптимістично:

- Так, у нас є окуповані території, але є і звільнені. Харківська, Дніпропетровська, Запорізька та Миколаївська області були проросійськими, а тепер там стало модно бути патріотами, - зазначила вона. - По суті, ми рухаємося правильним шляхом, але балансуємо на краю. Путіну не потрібен Донбас, йому потрібна Україна. Зараз він ставить завдання розхитувати спокій українців, а також прибрати існуючу владу і поставити своїх маріонеток.

На думку кандидата від партії «Народний фронт», коли люди бачать, що їхні народні обранці готові жертвувати собою заради майбутнього України, це викликає довіру.

Альона ШЕПІДА

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини