Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:16:28

Про вдосконалення роботи і плани на майбутнє говорили на засіданні Громадської ради

04.04.2014   09:54

2 квітня відбулося засідання президії Громадської ради при облдержадміністрації. Учасники зібралися щоб обговорити питання удосконалення роботи Громадської ради. Адже на останньому засіданні ради у березні звучали окремі пропозиції щодо переформатування ради і переобрання її складу.

Зокрема, прозвучали такі пропозиції: внести зміни до регламенту стосовно відвідування засідань ради; позбутися формальності; знайти юридичні шляхи, які дозволяють збільшити кількість членів ради (це стосується постанови Кабміну № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики»).

Під час засідання піднімалося питання стосовно нового очільника комітету з питань молоді. До цього його очолював Олександр Рись, який вийшов з ради. Але під час зустрічі так і не визначилися з кандидатом.

Також був уточнений план роботи на ІІ квартал. Зокрема, додатково у квітні планується провести круглий стіл стосовно святкування Дня Перемоги і патріотичного виховання дітей.

Голова Громадської ради Наталія Проскуріна поінформувала, що депутати Чернігівської облради звернулися до неї із пропозицією провести загальний круглий стіл на тему: «Якість молочних та м’ясних продуктів у споживчому кошику населення».

Голова комітету з питань збереження та використання культурної спадщини Тамара Петрова поінформувала присутніх про те, що на останній сесії обласної ради від 28 березня було прийнято рішення щодо створення регіонального ландшафтного парку «Ялівщина».
 

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини