Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:03:35

Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації оголосив конкурс проектів громадських організацій

09.04.2013   07:59Агенцiя

Громадські організації Чернігівщини мають можливість отримати фінансування з обласного бюджету для реалізації власних проектів.

Максимальна сума проекту - 5 000 грн. Загальний бюджет конкурсу  40 000 грн.

Заявки приймаються до 22 квітня.

Для участі у конкурсі допускаються проекти, розроблені та подані громадськими організаціями та творчими спілками, які є юридичними особами, зареєстровані в установленому порядку не пізніше, ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Перелік пріоритетних соціальних проблем, на розв’язання яких мають бути спрямовані проекти громадських організацій та творчих спілок:
1. Сприяння розвитку громадської активності молодіжних громадських організацій.
2. Профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі.
3. Формування патріотизму, духовності, моральності, загальнолюдських цінностей у молоді.
4. Сприяння працевлаштуванню та зайнятості молоді.

Реалізація проекту повинна здійснюватися на території Чернігівської області.
За рахунок бюджетних коштів може бути профінансовано не більше як 75% вартості програми (проекту, заходу). Решта 25 % необхідного обсягу фінансування проекту (програми, заходу) мають бути забезпечені громадською організацією (творчою спілкою) у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі оплати вартості оренди приміщення, техніки, обладнання і т.д.

У рамках реалізації проектів за рахунок бюджетних коштів може бути профінансовано:
- придбання канцелярських товарів, сувенірної продукції;
- послуги місць проведення заходів, організації та проведення заходу, поліграфічні, транспортні;
- оренда обладнання та оргтехніки.

Прийом конкурсної документації здійснюється Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації щодня (крім вихідних і святкових днів) з 9.00 до 17.00 год. (м. Чернігів, пр. Миру, 19, тел. 699-631, e-mail: molod2@ukr.net

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини