Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:34:54

Рятувальники навчають дітей та батьків правилам безпечної поведінки

19.04.2019   07:33Агенцiя

Рятувальники Чернігівщини проводять активну роботу щодо недопущення загибелі та травмування дітей під час пожеж чи інших надзвичайних подій. Для цього рятувальники здійснюють активну роз’яснювальну роботу як із самими дітьми, так і з їхніми батьками.



В рамках проведення "Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності" надзвичайники Управління ДСНС України у Чернігівській області разом з освітянами проводять інформаційно-роз`яснювальні заходи серед дошкільнят та учнівської молоді.

Діти приймають участь у тематичних конкурсах, вікторинах, відвідують пожежно-технічну виставку Управління, пожежно-рятувальні підрозділи області тощо. Крім того фахівці проводять заняття з питань безпеки життєдіяльності в закладах освіти, виступають з лекціями під час батьківських зборів у навчальних закладах області. 

Так, 18 квітня рятувальники Чернігівського міського відділу УДСНС України у Чернігівській області взяли участь у батьківських зборах в закладі дошкільної освіти № 73, що в м. Чернігові. Під час зустрічі рятувальники нагадали батькам, що в жодному разі не можна залишати дітей без нагляду, розповідати їм про небезпеку, яка нас оточує та на власному прикладі показувати культуру безпечної поведінки, яка допоможе уникнути трагічних випадків. Особливу увагу співробітники Служби порятунку "101" звернули на правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

Присутні уважно слухали поради рятувальників, а діти з радістю знайомились із технікою та спецобладнанням Служби порятунку "101", а також задавали безліч запитань, на які отримали від фахівців ДСНС змістовні відповіді.
 

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини