Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:09:48

Шлях до професійного успіху. Перезавантаження

11.06.2018   11:04

Сьогодні пошук роботи – це стрес для багатьох людей. А пошук після тривалої перерви – стрес удвічі більший. Щоб допомогти безробітним подолати його, сформувати активну позицію на ринку праці та впевненість у собі.

8 червня у приміщенні Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості було проведено тренінг для осіб, які мають тривалу перерву в роботі - «Шлях до професійного успіху. Перезавантаження.» Участь у заході взяли 15 безробітних, які вже понад півроку ніде не працюють.

Метою даного тренінгу було підвищення рівня активності безробітних до праці, сприяння усвідомленню перешкод, які заважають знайти роботу та визначення шляхів їх подолання, прискорення працевлаштування. Оскільки безробітні, які не працюють більше ніж півроку, в певній мірі втрачають свої професійні якості, таким особам значно важче реалізувати себе на ринку праці.

З учасниками заходу спілкувався практикуючий психолог - Ігор Шурубура, який звернув увагу на широкі можливості власної мотивації для досягнення життєвого успіху у пошуку роботи, розглянуто основні правила заповнення резюме та проходження співбесіди з потенційним роботодавцем.

Також учасники заходу отримали інформацію щодо вдосконалення навиків самопрезентації, ведення дискусії, переконання, плану побудови успішної кар’єри, акцентовано увагу на необхідність участі в суспільному житті, усвідомлення соціальної активності та професійного вдосконалення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини