Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:33:59

Дітям Чернігова розповіли про Революцію Гідності

18.11.2017   19:58Агенцiя

Самооборонівці та члени "Вільних Людей" Олександр Ясенчук та Юніс Аскеров до Дня Революції Гідності зустрілись з учнями Центру національно-патріотичного виховання.

Діти переглянули фільм "Самооборона Майдану. Дальні барикади" та обговорили події Революцію Гідності, військовий конфлікт з Росією та волонтерську допомогу.

"Головне, що ми намагались донести дітям, що ті речі, які вони розглядали, - бити, щит, каска - це всього лише засоби для досягнення мети. Наша головна зброя, з якою ми будемо йти до вільної, могутньої України - це світлий розум, знання та воля до перемоги", - говорить Юніс Аскеров.

Після зустрічі, вихованці центру разом з заступником директора Центру Сергієм Биконею, вшанували Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни, поклавши квіти до меморіальних стел.

"Важливість виховання молодого покоління складно переоцінити. Діти - фундамент Нації, майбутні розбудовники Держави. Ставити їм у приклад гідних борців за незалежність України, формувати патріотичні почуття - означає забезпечити існування самостійної та сильної України. Саме тому ми так багато уваги приділяємо роботі з молоддю: проводимо вишкільні табори, просвітницькі кампанії, залучаємо молодь до державотворчих процесів", - говорить Інна Левус, Керівник "Фундації Вільні Люди".

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.