Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:07:17

Заняття з попередження злочинів корисливої спрямованості відбулись у Чернігівському обласному військовому комісаріаті

14.04.2017   11:03Агенцiя

В Чернігівському обласному військовому комісаріаті оперативного командування "Північ" за ініціативи керівництва установи з районними військовими комісарами Чернігівської області відбулись заняття направлені на попередження злочинів корисливої спрямованості.

Розпочав проведення заходу військових прокурор Чернігівського гарнізону підполковник юстиції Дмитро Барановський, який довів аналіз скоєння злочинів  за 2016 рік за участю військовослужбовців та нагадав про кримінальну відповідальність посадових осіб за скоєння правопорушень корисливої спрямованості.

Виступаючи перед присутніми, військовий комісар полковник Віталій Криворучко зауважив на недопущенні випадків правопорушень, зокрема корисливої спрямованості, серед керівництва та працівників військкоматів під час проведення весняної призовної компанії 2017 року. Він наголосив на жорстку відповідальність посадових осіб за скоєння правопорушень.

- хочу зазначити, що моя позиція, та позиція керівництва оперативного командування "Північ" однозначна та незмінна – військові посадові особи, та працівники Збройних Сил України, які скоїли корупційні правопорушення, та вина яких буде доведена судом, будуть притягуватись до кримінальної відповідальності та звільнятись з військової служби.

Варто зазначити, що з початку проведення АТО у військових комісаріатах Чернігівської області випадків скоєння корупційних злочинів не було.


Прес-служба оперативного командування "Північ"

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.