Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:04:06

Обдаровані діти Чернігівщини активно відпочивають та практикують англійську мову в обласній літній школі

24.06.2015   12:16Агенцiя

Цьогоріч учні не поспішають залишати стіни своїх шкіл, а із величезним захопленням та ентузіазмом відвідують літні мовні табори. Ініціатором цього масштабного загальнонаціонального проекту, спрямованого на підвищення рівня володіння іноземними мовами учнями шкіл, стало Міністерство освіти і науки України.

Чернігівська область активно підтримала цю ідею, завдяки чому понад 1300 школярів регіону мають змогу розвивати свої знання та навички з англійської, французької та німецької мов у 75 таборах.

Особливий подарунок цього літа отримали юні інтелектуали нашої області. Переможці учнівських предметних олімпіад та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, лауреати різноманітних конкурсів, фестивалів, оглядів та змагань з іноземних мов відпочиватимуть в обласній літній школі для обдарованих та талановитих дітей на базі дитячого табору «Юний турист» у с.Количівка Чернігівського району. І це цілком заслужено, адже минулого навчального року 70 учнів області добре попрацювали на інтелектуальній ниві і здобули аж 74 дипломи найвищого ґатунку на всеукраїнських та міжнародних інтелектуальних змаганнях.

Урочисте відкриття обласної літньої школи з вивчення англійської мови відбулось 23 червня. Завдяки творчому тандему дітей та педагогів, які натхненно попрацювали над оформленням закладу, з перших кроків у таборі кожен відвідувач поринає в англомовну атмосферу.

Привітати талановиту молодь та побажати їм гарного відпочинку і незабутніх вражень завітали начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський, заступник начальника Управління освіти і науки Микола Конопацький та директори позашкільних навчальних закладів обласного підпорядкування.

Звертаючись до юних відпочивальників, Анатолій Заліський зазначив:

— Унікальність цієї школи полягає у тому, що вона об’єднала у дружньому колі найталановитіших дітей з усіх районів нашої області. Особлива вона і тим, що на відміну від попереднього року, коли у закладі було організовано історико-краєзнавчу та природничо-математичну профільні зміни, цьогоріч відпочинок проходить у форматі літнього мовного табору. Це дозволить дітям протягом всього періоду відпочинку за допомогою сучасних нестандартних та інтерактивних методів навчання удосконалювати свої знання і навички з іноземної мови.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини