Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:34:35

Визначили можливості залучення місцевих ресурсів для реалізації адвокаційних кампаній

09.04.2015   15:54

6 квітня в с. Андріївка зібралися 20 представників 5 громадських організацій і волонтерських груп, запалених Майданом на семінар-практикум з організації та проведення адвокаційних кампаній.

Тренер - Руслан Краплич, з використанням методи Фундації імені князів-благодійників Острозьких за ініціативи Центру прогресивної молоді «Апельсин» та підтримки ІСАР-«Єднання», допоміг учасникам визначити актуальні проблеми громад м. Чернігова, поставити цілі майбутніх кампаній, опрацювати ключові повідомлення та етапи адвокаційної медіа-кампанії із застосуванням щонайменше 30 адвокаційних інструментів.

В ході семінару-практикуму учасники підготували 5 адвокаційниих проектів, і визначили можливості залучення місцевих ресурсів для реалізації цих адвокаційних кампаній до кінця 2015 року.
Таким чином, перед місцевими виборами за участі 14-20 груп зацікавлених сторін, адвокаційні кампанії мобілізують до 30% дорослого населення міста Чернігів, та залучать понад 1 000 000 грн. на вирішення проблем громади.

Фундація Острозьких і Руслан Краплич продовжують надавати додаткові дистанційні консультації та забезпечують консалтинговий супровід адвокаційних кампаній, одна із яких може охопити не менше 550 000 підприємців і власників малого та середнього бізнесу усіх регіонів України.

Наразі продовжуэться детальне опрацювання визначених під час семінару адвокаційних кампаній для подальшої презентації громадськості м. Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.