Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:05:02

Через папірці у Чернігові відмінили тендер на харчування школярів на 20 мільйонів

16.01.2015   12:25Агенцiя

Управління освіти Чернігівської міськради 6 січня відмінило торги по закупівлі послуг їдалень на очікувану суму 20,51 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йшлося про забезпечення харчування 13 951 учнів в загальноосвітніх навчальних закладах м.Чернігова.

Причиною відміни торгів стало відхилення всіх поданих пропозицій. Хоча у протоколі розкриття пропозицій від 29 грудня навпроти учасників зазначено, що всі документи в наявності.

Найдешевшу пропозицію вартістю 14,95 млн грн. подало ТОВ «Готельно-ресторанний комплекс «РІКО». Причинами відхилення стало те, що в учасника відсутні копії всіх сторінок паспорту особи, що підписуватиме договір; також приблизне 10-денне меню не погоджене з головним санітарним лікарем Чернігова.

«Готельно-ресторанний комплекс «РІКО» належить кіпрській компанії «Інвестмент Кампейн РДЖ ЛП». Раніше власником «Ріко» був чернігівець Ігор Романенко, наразі він лишається підписантом компанії. На парламентських виборах 2012 року Романенко був уповноваженим від партії «Україна – Вперед!» Наталії Королевської, міністра соцполітики у 2012- 2014 рр.

КП «Шкільне», яке вигравало аналогічні тендери в минулі роки, оцінило послуги в 15,44 млн грн. Заявку відхилили, бо в учасника були відсутні копії всіх сторінок паспорту особи, що підписуватиме договір.

ПАТ «Базис» подало найдорожчу пропозицію – вартістю 23,12 млн грн. На підтвердження досвіду учасник подав копію тільки одного договору, тоді як вимагалися копії щонайменше двох договорів. Власником найбільшого пакету акцій ПАТ «Базис» є Віктор Склярець.


http://nashigroshi.org/2015/01/16/cherez-papirtsi-u-chernihovi-vidminyly-tender-na-harchuvannya-shkolyariv-na-20-miljoniv/

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.