Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:14:46

Конкурс на участь у тренінговому курсі "Підготовка та реалізація громадських ініціатив для південного сходу України та Криму"

10.12.2014   10:57

До уваги громадських організацій та ініціатив, що працюють над вирішенням проблем сходу України та Криму! Оголошується конкурс на участь у тренінговому курсі «Підготовка та реалізація громадських ініціатив для південного сходу України та Криму», що організовує «Освітній дім прав людини – Чернігів».

Курс є навчальним заходом всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» і складається із 7-денного семінару та впровадження громадських ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних соціальних та правових проблем південного-сходу України та Криму.

Учасники курсу зможуть:
- підвищити свій рівень знань щодо прав людини;

- отримати спеціальну підготовку щодо планування та реалізації громадських ініціатив (проектів);

- отримати фінансову та експертну підтримку для реалізації власних тематичних ініціатив (проектів);

- сформувати та посилити професійні та особисті контакти із колегами, які працюють над вирішенням схожих проблем.

До участі у конкурсі запрошуються:
- громадські активісти, студенти, журналісти та правозахисники з різних регіонів України, які є учасниками або бажають брати участь у ініціативах, спрямованих на вирішення гострих соціальних та правових проблем на південному сході України та у Криму, бажають обмінюватися досвідом та знайти нових партнерів;

- активісти Криму та Донбасу, як ті що залишили окуповані території так і ті, що перебувають на окупованих територіях;

- учасники попередніх навчальних заходів програми «Розуміємо права людини», які пройшли базові курси з прав людини та готові до активних дій.

Формування групи учасників курсу відбуватиметься за результатами конкурсного відбору.

Критерії відбору для участі у семінарі є наступними:
- наявність мотивації і планів пов’язаних із впровадження громадських ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних соціальних та правових проблем південного-сходу України та Криму;
- чітке уявлення соціальної або правової проблеми на південному сході України та/або у Криму, над вирішенням якої бажає працювати учасник освітнього курсу.
Пріоритет під час конкурсного відбору буде віддано претендентам, які нададуть рекомендації правозахисних організацій, або вже мають досвід реалізації соціальних та правозахисних ініціатив.

Орієнтовна дата проведення семінару 14 – 20 грудня 2014 року на базі Освітнього дому прав людини – Чернігів (с.Количівка, Чернігівський р-н).

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників семінару, витрати на проїзд до місця проведення семінару й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів й у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або поїздом).

Для участі у конкурсі необхідно:
Крок перший: Зареєструвати свою кандидатуру на участь у тренінгу, заповнивши реєстраційну анкету он-лайн за адресою (зверніть увагу: для отримання доступу до форми заявки необхідно спочатку зареєструватися на сайті).
Крок другий: Підготувати та надіслати за адресою rozumiemopravaludyny@gmail.com опис однієї із актуальних соціальних та правових проблем південного-сходу України та Криму та можливі дії, спрямовані на її вирішення. Лист слід надсилати з поміткою "Схід".
Ваша кандидатура вважається зареєстрованою, якщо ви отримали повідомлення про це від організаторів.

Просимо звернути увагу, що документи повинні надійти не пізніше 17.00, 28 листопада 2014 року.

Заявки, надіслані пізніше зазначеного терміну, розглянуті не будуть. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати до 01 грудня 2014 року.

Контакти для отримання додаткової інформації:
Ірина Диба,
Е-mail: ira.dyba@gmail.com
Моб. тел.: +380985422863, 0935258334
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини