Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:55:23

Працівники суду провели акцію "Зберемо портфель першокласнику!”

29.08.2013   16:26Агенцiя

За ініціативи та за підтримки голови апеляційного суду Чернігівської області Садіга Тагієва судді та працівники суду провели акцію „Зберемо портфель першокласнику!”

Вони стали учасниками великої і благородної справи –допомогли дітям, які, незважаючи на свій юний вік, так чи інакше зіткнулися з ударами долі. Ці діти – сироти, або ж позбавлені батьківського піклування, є серед них трійня першачків, а є юнак – круглий сирота, який цього року став студентом.

У кожного з цих дітей своя історія життя – коротка, але сповнена страждань.

Всього адресну допомогу від працівників суду отримали семеро дітей, які її вкрай потребували, на загальну суму понад 7 тис. грн. Частину них було зібрано суддями та працівниками апарату суду, решта надана особисто головою суду С.Р. Тагієвим. На зібрані кошти придбано три дитячі спортивні костюми, пальто, письмовий стіл та крісло, дитячий комп’ютер та конструктор, ноутбук „Lenovo”.

Учасники акції закликають усіх не бути байдужими до чужих проблем, особливо до дітей, які опинилися у важких життєвих обставинах, та долучатися до подібних акцій. Нехай сторицею повертається проявлене добро та милосердя!


Олеся Гайдай

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини