Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 23:27:18

Чернігівських та закарпатських журналістів запрошують до Вишеградської четвірки

09.04.2013   12:01Агенцiя

Вишеградська четвірка запросить східних партнерів обмінятися досвідом! Конкурс для українських та білоруських журналістів

Міжнародна асоціація інституцій регіонального розвитку в партнерстві з Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень оголошує конкурс для представників засобів масової інформації з України (Чернігівської та Закарпатської області) і Білорусії, переможці якого матимуть можливість відвідати країни Вишеградської четвірки (Чехія, Угорщина, Польща та Словаччина).

Проект “Навчальний візит українських та білоруських журналістів до країн Вишеградської четвірки” реалізується за фінансової підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду та Міжнародного фонду “Відродження”. У контексті проектних заходів учасники візиту ознайомляться зі специфікою функціонування зарубіжних друкованих видань, нових медіа, радіо та телебачення локального рівня.

У рамках візиту учасники отримають інформацію про такі аспектами життєдіяльності європейських мас-медіа:
– незалежність ЗМІ та редакторська політика;
– фінансування засобів масової інформації;
– особливості вироблення місцевого контенту;
– стосунки з органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади;
– Інтернет та використання сучасних інтерактивних форматів медіа.

Знання та враження, набуті під час спілкування з європейськими колегами в країнах Вишеградської групи, учасники мають широко висвітлити в місцевих засобах масової інформації (друковані видання, Інтернет-майданчики, радіо, телебачення тощо). Звертаємо Вашу увагу, що поширення інформації про навчальний візит, європейський досвід розвитку медійного сектору є пріоритетним завданням проекту.
Для того, щоб взяти участь в конкурсі, просимо Вас відправити на електронну пошту poliscnua@gmail.com наступні документи:

  • Мотиваційний лист щодо участі в турі та використання результатів поїздки у Вашій професійній діяльності (українською мовою). Просимо окремо проінформувати про готовність взяти участь у подорожі в період з 12 по 17 травня 2013 року.
  • Ваше резюме. Заповнити додаток бажано англійською мовою.

За результатами конкурсу буде відібрано 8 журналістів, де поряд з професійними якостями братиметься до уваги дотримання територіальної збалансованості.

Кінцевий термін заповнення аплікаційної форми – 26 квітня 2013 року (23.00 год.). Заявки, надіслані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

Результати конкурсу будуть оприлюднені 28 квітня 2013 року.

Організатори забезпечують учасників методичними матеріалами та харчуванням, відшкодовують витрати на проїзд і проживання в повному обсязі.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини