Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 14:39:47

Чернігівщина представляє свою продукцію на ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці "Агро-2018"

07.06.2018   11:24Агенцiя

6 червня у Національному комплексі «Експоцентр України» відкрилася ювілейна ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «Агро- 2018».

У найголовнішій агропромисловій виставці в Україні та Східній Європі, яка працюватиме з 6 по 9 червня, беруть участь 18 провідних підприємств Чернігівщини, що впроваджують інноваційні технології, розширюють асортимент продукції та виробляють експортноорієнтовану продукцію.

Це, зокрема, ПАТ «Куликівське молоко», Чернігівське відділення «САН ІН БЕВ Україна», ДП «Левона-С» ПП «Левона», ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла», ТОВ «Торговий дім «Рига хліб», ТОВ «Чернігівській хлібзавод-2», ТОВ «Сідко Україна», ПБП «Вимал» та інші.

У програмі заходу – презентація підприємств та дегустація продукції: напоїв, молочної, кондитерської, хлібобулочних виробів тощо.

Протягом роботи виставки її відвідувачі матимуть можливість ознайомитись із експозицією брендової продукції з фірмовими назвами, які пов'язані із географією області: пиво «Чернігівське», «Сокиринські меди», ТМ «Ніжин» та багатьох інших.

На відкритому демонстраційному майданчику суб'єкти племінної справи у тваринництві, племінний завод по розведенню м'ясної худоби – ТОВ «Агрікор-Холдинг» та племінний завод по розведенню червоно-рябої молочної породи – ПСП «Пісківське» братимуть участь в показі сільськогосподарських тварин.

Офіціно відкрив виставку Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Обласну раду представляв заступник голови Арсен Дідур.

Єдина в Україні багатопрофільна виставка у галузі сільського господарства «Агро-2018» виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору. Також виставка дає унікальну нагоду для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.


Наталія Купрієнко

 



 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.