Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 13:41:56

Звернення Віктора Кияновського до керівників підприємств молочної галузі Чернігівщини

09.10.2015   13:47Агенцiя

ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОЧНОЇ ГАЛУЗІ!

Я, Кияновський Віктор Павлович, звертаюся до Вас як  голова Чернігівської обласної партійної організації Аграрної партії України з пропозицією про збільшення для населення закупівельної ціни на молоко до  2.70 грн. з 16 жовтня 2015 року.

Розумію і гостро співпереживаю складне, на даний момент, становище молокопереробної галузі: це і висока собівартість виробленої продукції, і суттєве скорочення ринку збуту як зовнішнього, так і внутрішнього, а також відсутність будь-якої фінансової підтримки з боку держави та повна її бездіяльність щодо допомоги товаровиробникам  у збуті готової продукції.

В той же час,  і люди,  які займаються вирощуванням та утриманням в особистих підсобних  господарствах  великої  рогатої худоби,  знаходяться теж  у край  важкому становищі. І,  в більшості випадків,  отримані за здачу молока на молокопереробні підприємства кошти – є єдиним фінансовим доходом селянських родин.

Скотарство, молокопереробна промисловість – це традиційні для Чернігівщини галузі, які розвивались на наших теренах ще з діда-прадіда. Ми не повинні допустити їхнього знищення, бо саме вони є головним інвестором в економіку рідної Сіверщини.

В цей, надзвичайно драматичний, можна навіть сказати, критичний для країни час підвищення закупівельної ціни на молоко сприятиме, на мій погляд, збереженню і поступовому відродженню  села через подолання бідності серед селян, підвищення рівня їх життя, і,  як наслідок, – забезпеченню жителів міст  більш якіснішими продуктами харчування!

Сподіваюся, що моє звернення Вами,  шановні колеги, буде підтримане.

З повагою, Віктор Кияновський

PR

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.