Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:13:39

Виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг Чернігівської області за тиждень (з 28.09 по 05.10.2015 р.)

08.10.2015   10:06Агенцiя

У Чернігівській області продовжується проведення заходів для безпечного руху автотранспорту по автомобільним дорогам регіону. Виконання ямкового ремонту на сьогодні, є пріоритетним у роботі дорожніх фахівців.

Так, з початку проведення ремонтних робіт вже відновлено  277 304 квадратних метрів покриття, встановлено й замінено  2 711дорожніх знаків.
    
За тиждень, з 28-го вересня по 05-е жовтня, підрядними організаціями ліквідовано 843 кв.м ямковості!
    
Роботи з відновлення дорожнього покриття виконували, в середньому  10 робочих бригад філій ДП «Чернігівський облавтодор», 4  бригади підрядного підприємства
    
Роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах, як державного так і місцевого значення виконувались із використанням гарячого асфальтобетону. Матеріали для виконання ремонтних робіт постачали Коропський АБЗ та Бобровицикий райавтодор.
    
Поряд з цим, на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області підрядним підприємством ДП «Чернігівський облавтодор», з метою забезпечення безпечного дорожнього руху дорожники проводять роботи з оновлення горизонтальної дорожньої розмітки та пішохідних переходів.
    
Служба автомобільних доріг у Чернігівській області звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними на автомобільних дорогах, де проводяться дорожні роботи.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини