Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:25:59

Деклараційна кампанія завершується 30 квітня

29.04.2015   14:25Агенцiя

ДПІ у м. Чернігові нагадує, що з 1 січня до 1 травня в країні традиційно проходить кампанія декларування доходів, отриманих протягом 2014 року.

Декларації про доходи приймаються  по 30 квітня 2015 року включно.

Шановні чернігівці! Не зволікайте і подайте декларації про майновий стан і доходи, отримані в 2014 році, вчасно!

Неподання або несвоєчасне подання декларації тягне за собою попередження або накладення штрафу у розмірі від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Якщо порушення було скоєне повторно, то передбачено накладення штрафу у розмірі від п’яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На період проведення кампанії декларування доходів громадян ДПІ у м. Чернігові  працює за подовженим графіком у робочі дні. 

З метою створення сприятливих умов для виконання громадянами свого конституційного обов’язку працює сервіс ДФС України, що дозволяє громадянам заповнювати і направляти декларацію про майновий стан та доходи через Інтернет. Утім, для користування такою послугою платнику слід отримати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.

Бланки декларацій надаються громадянам безкоштовно.  Консультації щодо подання та заповнення декларації можна отримати  в Центрі обслуговування платників інспекції та  за телефонами: 65-28-25, 65-28-32.

Вся інформація, яка стосується декларування доходів громадян, а саме: форми декларації, зразки заповнення, нормативна база тощо, розміщена на сайті ДФС України за посиланням: http://sfs.gov.ua/deklaruvannya-2015/poryadok/ та на суб-сайті Головного управління ДФС у Чернігівській області: http://ch.sfs.gov.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини