Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:49:03

Системи життєзабезпечення населення області працюють у штатному режимі

25.02.2014   08:35

Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко 24 лютого під час всеукраїнської селекторної наради з питань забезпечення сталого функціонування систем життєзабезпечення населення, яку провів в. о. Віце прем’єр-міністра України Олександр Вілкул.

За його словами, на території області всі школи, дитсадки, лікарні та житлові будинки забезпечені безперебійним тепло-, електро- і водопостачанням.

Дорожні служби мають в наявності достатню кількість посипкових, пально-мастильних матеріалів та техніки, і готові забезпечити стабільний рух транспорту у разі ускладнення погодних умов. Автобусні маршрути працюють у штатному режимі.

Управлінням з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації проводиться цілодобове чергування з метою попередження виникнення загроз населенню. Здійснюється також обстеження та перевірка технічного стану гідротехнічних споруд та плавзасобів на випадок виникнення повеней.

По завершенню селекторної наради, Віктор Геращенко акцентував увагу на необхідності швидкого реагування аварійних та комунальних бригад на надзвичайні ситуації та оперативного відновлювання всіх систем життєзабезпечення населення регіону.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.