Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:12:59

“Назад у кохання”: Прем’єра до Дня закоханих

15.02.2019   09:37Агенцiя

Культову трилогію “Назад у майбутнє” знають, мабуть, всі. Це пригодницька комедія про подорожі у часі Дока і його юного друга Марті. А як виглядає музична подорож у часі, в якій Док і Марті шукають відповідь на одвічне питання: “Що ж таке кохання?”

Такою подорожжю стала присвячена Дню всіх закоханих концертна програма обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм “Назад у кохання” у постановці Оксани Кравчук, прем’єра якої відбулася 13 лютого 2019 року.

Док - великий вчений, але не вийшло в нього з’ясувати в наш час, що ж воно таке — кохання. Він створює нову — особливу! - машину часу і разом з помічником рушає шукати відповідь у минуле: у древність, коли вірили в магію, у часи романтизму, у недавню минувшину, де панували рок-н-рол, а згодом диско... Заглядають вони і в майбутнє.

У концертній програмі «Назад у кохання» задіяний великий колектив виконавців: заслужені артисти України Володимир Гришин і Сергій Сулімовський, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольга Печко, Марина Маккей, Марина Коваленко, В’ячеслав Мацвійко, Світлана Примак, Катерина Іващенко, Яна Корольова, Анна та Дар’я Михневич, лауреат міжнародних конкурсів Театр танцю “Екватор” - Віктор Войников, Катерина Велика, Ольга Кузьменко і Марія Лагута.

Ведучими програми — виконавцями ролей Дока і Марті стали Дмитро Обєдніков і Макс Пузан. Причому в артистів на сцені немає «своїх» чи «не своїх» концертних номерів – є творча єдність в тому, щоб разом розповісти глядачеві історію пошуків формули кохання.

У програмі звучать українські і зарубіжні хіти (останні – в тому числі в авторському перекладі Оксани Кравчук). Хореографія постановки – неповторна, її створили Віктор Войников, Катерина Велика, Макс Пузан, Олександр Коваленко. Крім того, Віктор Войников попрацював над образом кожного артиста на сцені, аби кожен концертний номер став маленькою, але повноцінною історією.

«Наш глядач дуже різний, - каже режисер-постановник програми «Назад у кохання» Оксана Кравчук. – Тому ми постаралися зробити програму різноплановою, різностильовою. Тому кожен знайде в цій програмі щось для себе».

Побувавши в різних часових просторах, Док і Марті роблять для себе висновок. Який саме? 14 лютого 2019 року «Назад у кохання» - знову на сцені обласного філармонійного центру. Прийдіть – і про все дізнаєтесь. І можливо, зробите всій висновок про те, що являє собою формула кохання.


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини