Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:29:35

Музична казка "Попелюшка" - для дітей і дорослих

19.12.2018   08:02Агенцiя

З передпрем`єрного показу музичної казки «Попелюшка» 17 грудня розпочалися новорічні свята для діток та їхніх батьків в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Артисти центру представили казкову історіюLoveStory Британської Корони «Попелюшка». Як розповів режисер-постановник мюзиклу Дмитро Обедніков, відома казка про дівчинку Попелюшку реалізована в сучасному прочитанні, однак незмінними в ній залишаються сама романтична історія та споконвічні людські цінності і чесноти, які вона з собою несе.

Головна героїня - добра, чуйна дівчинка Попелюшка. Її батько – вдівець, одружений вдруге. Мачуха – на перший погляд шляхетна пані, яка, однак, дуже швидко показує своє справжнє нутро - вона зневажає і знущається над падчеркою Попелюшкою.

Щодня на дівчину чекає безліч домашньої роботи, знущань і глузувань. Але скоро все її життя кардинально зміниться. Якось під час прогулянки лісом дівчина знайомиться з юнаком. Попелюшка і не здогадується, що чарівний незнайомець це ніхто інший, як принц їхнього королівства. Молоді люди одразу закохуються. Проте шлях до їхнього щастя виявляється тернистим. Зла Мачуха робить все, аби розлучити закоханих.

Як це і найчастіше буває в казці, історія має свій щасливий кінець. На допомогу закоханим приходить хрещена мати Попелюшки добра Фея. Вонакараєзло і винагороджує добро…

Сама прем’єра казкового мюзиклу запланована на 24 грудня 2018 року. Виставу показуватимуть чи не щодня аж до 7 січня. То ж пропонуємо батькам та дітям уважно слідкувати за оголошеннями та афішами філармонійого центру. Телефон каси: (0462) 675-893.


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

 

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини