Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:14:50

Конкурс "МедіаЧе" цього року втретє визначить кращі журналістські роботи Чернігівщини

28.04.2018   09:41Агенцiя

«МедіаЧе» — конкурс журналістських робіт для медійників Чернігівщини — стартує 30 квітня. Місцеві штатні та незалежні журналісти, фрілансери та інші творці контенту запрошуються до 16 травня долучитися до змагання за визнання та грошові премії.

Для прийому матеріалів відкриті чотири тематичні номінації:
– «Чернігівщина патріотична»;
– «Децентралізація на Чернігівщині»;
– «Реформи на Чернігівщині»;
– «Молодь Чернігівщини».

На першому етапі оцінювання оргкомітет конкурсу сформує короткий список з трьох найкращих матеріалів у кожній з них.

Усі матеріали з короткого списку, конкуруватимуть за увагу публіки в окремій номінації — «Чернігівщина: голос спільноти». Тут лідера визначить відкрите онлайн-голосування.

Тим часом експертне журі, сформоване зі знаних в області медійників та лауреатів «МедіаЧе-2017» обере остаточних переможців конкурсу у тематичних номінаціях.

На конкурс «МедіаЧе» 2018 року приймаються текстові та аудіовізуальні матеріали, оприлюднені у пресі, в інтернет-виданнях, на телебаченні та радіо з 26 квітня 2017 року до 30 квітня 2018 року включно.

Заявки на участь слід подавати до 23:59 16 травня на адресу електронної пошти zmi.inform.dep.cn@gmail.com з темою «МедіаЧе-2018».

Для матеріалів, оприлюднених в Інтернет-виданнях, надається активне гіперпосилання на матеріал; для матеріалів з друкованих ЗМІ — текст та сканована сторінка газети, для матеріалів телерадіоорганізацій — посилання на аудіо- чи відеозапис та скан-копія ефірної довідки. Також у заявці слід вказати прізвище та ім’я автора, контактний  номер та номінацію, на яку подається матеріал. Учасник може подати на конкурс не більше двох матеріалів у кожній з номінацій.

До участі у конкурсі не допускаються матеріали рекламного характеру.

Не розглядаються заявки та матеріали, розміщені або надіслані з сервісів, до яких застосовуються санкції згідно з рішенням РНБО.

Детальні умови конкурсу та опис номінацій викладені у Положенні про конкурс журналістських робіт «МедіаЧе» у 2018 році.

Конкурс «МедіаЧе» приурочено до прийдешнього Дня журналіста. Організатори — обласна організація Національної спілки журналістів України, Асоціація регіональних ЗМІ, «Професійна спілка працівників мас-медіа міста Чернігова» Всеукраїнської «Незалежної медіа-профспілки України» та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації.


Довідково:
Конкурс «МедіаЧе» проводиться на Чернігівщині вже втретє. На перший конкурс, проведений як експеримент у 2016 році, надійшло 38 матеріалів. На другий — 42. Переможцями у 2017 році стали: Яна Титенок — у номінації «Чернігівщина патріотична», Вікторія Гаврик — «Децентралізація на Чернігівщині», Марія Пучинець — «Чернігівщина економічна», Ольга Конопацька-Плєхова — «Молодь Чернігівщини», Світлана Цюпка — «Чернігівщина он-лайн».



Оргкомітет конкурсу «МедіаЧе»

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини