Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:19:16

Двобій на сцені. ФОТО

29.04.2015   08:19Агенцiя

При цих словах у вашій уяві знову бокс чи важка атлетика. Але шановні, вибачайте. Цього разу на сцену вийшли музиканти-професіонали.

Отакої скажете. А як музиканти можуть на сцені зробити двобій. Ні, ні. В пику не б,ють. Вони по іншому, по професійному. А все це завдяки цього Сергія Вовка, бо ж не сидиться йому як керівнику «Сіверських клейнодів».

Ось і цього разу на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм у музичному двобої,так званий вже п,ятий проект FOLKENГЕРЦЬ зустрілися досить цікава людина, бандурист-новатор, композитор, викладач Одеської музичної Академії, соліст ансамблю «Чайка» Одеської філармонії, лауреат багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів ГЕОРГІЙ МАТВІЄВ.

Він вперше на основі бандурної музики зробив цікавий кліп. Він дуже професійно підходить до гри на бандурі і нам було цікаво знати як засобами музичної виразності показує на цьому українському народному інструменті.

До речі сказати, він грає на бандурі виготовленій в Чернігові. Під час концерту на сцені було багато прем,єр, які «Сіверські клейноди» робили разом з Георгієм.

Звісно, засобами фоторепортажу важкувати передати ту атмосферу, яка панувала на сцені та в залі. То ж вашій незвичайний, музичний фоторепортаж, такого ще не було з концертної зали. Включайте уяви, настройтеся на звучання бандури і вперед!


Віктор Кошмап

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини