Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:31:44

"Антитіла" у Чернігові. ВІДЕО

01.04.2014   07:51Агенцiя

У підтримку свого нового альбому «Над полюсами» гурт «Антитіла» вирушив у міжнародний тур. З новою концертною програмою хлопці планують відвідати 33 міста України, Росії і Білорусії. Відбувся довгоочікуваний концерт і у Чернігові.

Натовп прихильниць, невибагливий райдер та патріотичний настрій – такими тезами можна охарактеризувати довгоочікуваний візит відомого українського гурту «Антитіла» до Чернігова. Хлопці приїхали зі своїм новим альбомом «Над полюсами». Головний «меседж», як завжди, кохання у всіх його проявах. Спочатку «Антитіла» навідалися до Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка, де пройшла їх прес-конференція. Говорили про кохання, політику та дітей.

Вже ввечері у міському палаці культури відбувся концерт «Над полюсами». Хлопці обіцяли багато сюрпризів. Окрім нових пісень, прихильники почули і вже відомі хіти гурту, такі як «Смотри в меня в упор», «Буду-Вуду». Деякі адресували навіть Путіну. Акцент робили на діалозі зі слухачем. Майже всі глядачі вже на перших хвилинах концерту зібралися біля сцени.

На питання про плани на майбутнє фронтмен гурту «Антитіла» таємничо посміхався і сказав, що вони мають безліч сюрпризів для прихильників. І обов’язково ще не раз навідаються до Чернігова.
 

http://chodtrk.com.ua/?p=14109

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини