Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:32:40

“ПерсонА 38” зруйнувала “Стіну” в Новгород-Сіверському

24.07.2013   14:18Агенцiя

20 липня учасники музично-драматичної концесії “ПерсонА 38” провели показ рок-опери “Стіна” на моофестивалі “Княжий Град – 2013”, який проходив на березі мальовничої річки Десна, в місті Новгород-Сіверський.

Не зважаючи на примхи небесної канцелярії, артисти та музиканти концесії майже дві години демонстрували свій твір, над яким працювали довгих дев’ять місяців. Усі складові рок-опери “Стіна” були виконані. Глядачі разом з музикантами та акторами пережили злети і падіння, радості та печалі звичайної людини – головного героя Пінка. В повному обсязі присутня режисура, декорації, реквізит. Під час виступу було побудовано стіну на всю ширину та висоту сцени, яка наприкінці зруйновали до основи.

Розпочалося рок-шоу композицією “In The Flash” – прозорий, дуже чистий і дуже потужний! Було чутно кожен інструмент, кожну ноту. Виконавство в міру драйвове, при цьому чітке й точне, з перших акордів вдалося привернути увагу відпочивальників і змусити їх підійти ближче до сцени. Публіка палко вітає легендарну композицію. Зв’язка “The Happiest Days Of Our Lives – Another Brick In The Wall. part II” прозвучала просто божественно, здавалося, що на другій композиції підспівувала майже вся площа перед сценою. “The tide is turning” – довгі й бурхливі оплески, подяка музикантів, акторів й публіки. Шоу завершилося, але відчуття свята залишилось.

По закінченню рок-опери організатор мотофестивалю Євген Бурико піднявся на сцену та сказав: “Це не “ПерсонА38” відвідала фестиваль – це “Княжий Град” завітав у гості до “Персони38”!

Нагадаємо, що прем’єрний виступ в Чернігові відбудеться 14 вересня 2013 року.

Дмитро Лук’янов
Менеджер по зв’язкам з громадськістю
МГО ЦПМ “Апельсин”

До теми:

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини