Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:51:01

Міжнародний конкурс “Слов’янське перехрестя”

20.05.2013   07:46

Запрошуємо Вас взяти участь у четвертому Міжнародному конкурсі журналістів Брянської області Російської Федерації, Чернігівської області України, Гомельської області Республіки Білорусь “Слов’янське перехрестя-2013”.

Цього року Міжнародний конкурс “Слов’янське перехрестя” присвячується поширенню інформації про добросусідські відносини, міжнародне співробітництво в соціально-економічній, культурній сферах прикордонних регіонів Росії, України та Білорусі. Взяти участь у ньому можуть творчі співробітники електронних і друкованих засобів масової інформації. Конкурс проводиться з 1 травня по 1 червня 2013 року.

Свої роботи журналісти Чернігівської області подають до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації, учасники з Брянської області – до Департаменту внутрішньої політики Брянської області, з Гомельської області – у Головне управління ідеологічної роботи Гомельського облвиконкому.

Переможців конкурсу визначать у таких номінаціях: “За кращу телевізійну програму”, “За кращу публікацію або цикл газетних матеріалів”, “За кращу радіопрограму”. Підсумки будуть підбиті колегіально членами журі не пізніше 20 червня, а свої дипломи лауреати отримають на Міжнародному фестивалі “Слов’янська єдність” біля Монумента Дружби.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини