Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:46:34

Презентація робіт переможців конкурсу образотворчого мистецтва «Святкові зимові розваги»

06.01.2023   14:00Агенцiя

Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана запрошує на виставку за результатами Відкритого міського конкурсу образотворчого мистецтва «Святкові зимові розваги».

6 січня 2023 року відбудеться презентація робіт переможців конкурсу у приміщенні музею. Організатори конкурсу: управління культури та туризму Чернігівської міської ради та КЗПМО «Чернігівська дитяча художня школа».

У конкурсі взяли участь учні 5-ти мистецьких шкіл міста та області. До експозиції виставки робіт переможців конкурсу увійшло 45 учнівських робіт, а саме на сюжети зимових розваг: катання на лижах та санчатах, гра в сніжки, зустріч Святого Миколая, радість від чарівних подарунків, колядування, щедрування, зимові прогулянки лісом, годування тварин і птахів.

Відкриття виставки о 14.00 у Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана (вул. Музейна, 6, відділ сучасного мистецтва).

Гарний настрій створюватимуть не лише твори переможців конкурсу, але й творчі номери учнів музичної школи №2 ім. Євгена Богословського.
Довідки за вказаним номером телефону 050-7221911 (Telegram, WhatsApp, Viber).
Також відкриття буде доступне онлайн на нашій сторінці https://www.facebook.com/galaganmuseum.art/.

#galagan_art_museum
Ми надихаємо!

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.