Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:40:09

Другий етап тренінгу для викладачів в рамках проекту "Молодь дебатує"

13.08.2018   13:45Агенцiя

Запрошуємо ЗМІ до Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 (вул. Мстиславська, 76) 13 серпня о 15.45.

З 11 по 13 серпня в м.Чернігові відбудеться другий етап тренінгу для викладачів, в рамках проекту «Молодь дебатує».
В заході візьмуть участь 24 викладача з Дніпропетровської, Донецької, Вінницької, Житомирської, Запорізької, Миколаївської, Львівської, Полтавської, Чернігівської, Сумської, Харківської та Херсонської областей. Перша частина тренігової програми відбулась в Німеччині в червні цього року.
Учасники тренінгу набули право застосовувати дебатну методику «Jugenddebattiert» для виховання учнів в своїх навчальних закладах та готувати останніх до участі в всеукраїнському дебатному турнірі, якій вібдудеться наприкінці року. 
Не секрет, що в Україні під час навчання в школі молодь майже не залучена до трансформаційних процесів, які відбуваються в країні. Саме тому мета ініціативи «Молодь дебатує» – активніше залучити шкільну молодь до розбудови громадянського суспільства, адже це люди, чиї рішення і дії вже завтра визначатимуть, якою буде наша держава.
Ініціатива «Молодь дебатує» спрямована на розвиток комунікативних навичок та критичного мислення молоді через навчання не тільки грамотно відстоювати власні погляди, але й поважати позицію співрозмовника/-ці, дискутуючи на суспільно важливі теми.
Уперше дебатна методика «Jugenddebattiert», що останні 10 років успішно розвивається в Німеччині на загальнодержавному рівні, доступна в українських школах українською мовою.
    Реалізацію проекту взяла на себе громадська організація InternationalesHausSonnenberg, що сприяє міжнародному співробітництву та демократичній освіті, за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини