Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:38:07

Тридцять друга сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання

22.06.2018   09:00Агенцiя

22 червня о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться тридцять друга сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання.

На розгляд сесії виносяться такі питання:

1. Про результати діяльності Чернігівської місцевої прокуратури.

2. Про внесення змін до складу виконавчого комітету.

3. Про внесення змін до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018 – 2019 роки (зі змінами).

4. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки.

5. Про затвердження викупної ціни земельних ділянок.

6. Про затвердження змін та доповнень до Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017-2018 роки.

7. Про перепрофілювання закладів дошкільної освіти м. Чернігова та затвердження їх статутів у новій редакції.

8. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти міста Чернігова, що належить до комунальної форми власності.

9. Про внесення змін до рішення міської ради від 5 березня 2013 року “Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова” (30 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями     (51 сесія 6 скликання, № 25/ VII-11).

10. Про внесення змін до рішення міської ради від 29 листопада 2013 року "Про Програму надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки" (35 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (44 сесія, 45 сесія, 51 сесія, 53 сесія 6 скликання, № 11/VII-2, № 14/VII – 15, № 22 VII – 7).

11.Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів інженерної інфраструктури.

12. Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями.

13. Про внесення змін до структури виконавчих органів міської ради та затвердження Положення про відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради у новій редакції.

14. Про затвердження Положення про управління капітального будівництва Чернігівської міської ради у новій редакції.

15. Про внесення доповнення до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

16. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2017 року № 25/VII-30 “Про міський бюджет на 2018 рік” зі змінами і доповненнями (№ 26/VII-15, № 27/VII-18, 28/VII – 22, 29/VII – 18, 30/VII – 10, 31/VII – 20).

17. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва та будівництва індивідуальних гаражів.

18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва.

19. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

21. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

22. Про звернення Чернігівської міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, щодо внесення зміни до Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”.

23. Про депутатські запити.

24. Різне.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини