Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:28:35

Презентація книги Івана Забіяки "Епістолярна спадщина Василя Горленка"

25.04.2013   15:00Агенцiя

25 квітня в чернігівському прес- клубі "Просвіта" (вул. Воровського, 10) пройде представлення книги Івана Забіяки "Епістолярна спадщина Василя Горленка", яка щойно вийшла другим, доповненим і переробленим виданням під егідою Інституту журналістики Київського Національного університету імені Т.Шевченка. Презентація пройде за участі автора, що спеціально приїздить з Києва.
Початок о 15 годині.
Довідка.
Іван Забіяка -- кандидат історичних наук, доктор філософії, старший науковий співробітник Інституту журналістики. Автор монографії, посібника, понад 50 збірників, словників, покажчиків.

Останні новини Чернігівщини

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.