Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 8 вересня, 02:27:42

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»: визначено перші команди, які представлять Чернігівщину на всеукраїнському етапі

28.05.2024   10:55Агенцiя

Сьогодні стартував четвертий (обласний) етап ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». За першість з волейболу серед дівчат змагались п’ять команд, які стали переможцями у своїх районах.

    «Це фінішна пряма. Ще пару ривків і ми будемо представляти нашу область у Києві на всеукраїнському фіналі. Ви вже молодці, адже пройшли такий довгий та нелегкий шлях. Бажаю вам наснаги. Нехай переможе сильніший», – звернувся до юних спортсменок заступник голови Чернігівської ОДА Іван Ващенко.

    «Мені дуже подобається волейбол саме тому, що це команда гра. Спочатку було досить важко, але ми впоралися і ось тепер представляємо наш район на обласних змаганнях», – розповіла Діана, учасниця команди Прилуцького ліцею № 1 ім. Георгія Вороного.

У результаті запеклої боротьби перемогу здобула команда Гончарівського ліцею, яку особисто приїхав підтримати голова селищної ради Віталій Рудник.

Цього ж дня змагались за вихід до обласного етапу ще з одного виду спорту ­– футзалу. Тут сильнішими стали гравці Чернігівської загальноосвітньої спеціалізованої школи фізико-математичного профілю №12.

Нагороди переможцям вручила амбасадора проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» Ольга Бібік.

Нагадаємо, у третьому етапі «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» змагалися 165 команд – це понад дві тисячі учасників з усіх районів області. Загалом провели 226 ігор в таких видах спорту як футзал, волейбол та баскетбол.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації








 

Останні новини Чернігівщини

Прилуцькі поліцейські розшукали трьох зниклих дітей у Київській області 17:51

Усю ніч співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлювали місце знаходження двох хлопчиків 12 та 8 років та 10- річної дівчики, які зникли ввечері. Дітей знайшли на світанку у сусідній області живими та неушкодженими.

Верстатник, слюсар, водій … Жінки Чернігівщини освоюють чоловічі професії 17:40

Таку тенденцію останнім часом спостерігають у службі зайнятості. На початок вересня на Чернігівщині налічувалось близько 5 тисяч офіційних безробітних (4,8 тис.), серед яких майже 80 % жінок.

“Українське сценічне вбрання. Смарагдова віднова” 12:17

Всіх, хто цікавиться історією української культури — у широкому розумінні — 5 вересня 2024 року запросили до мистецької дискусії Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” та балетмейстер, дослідник-етнограф, автор серії книг про історію народного танцю і костюму Костянтин Богомаз.

Складні часи вимагаються рішучих дій: як розвивається бізнес на Прилуччині 10:10

Наразі весь бізнес Чернігівщини – прикордонного деокупованого регіону – переживає не найкращі часи. Прилуцький район – не виняток з-поміж п’яти, адже будь-який розвиток потребує інвестицій, іншими словами – надто ризикових рішень під час війни.

 Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань

Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань 10:09

305 медиків з 28 центрів первинної медико-санітарної допомоги, що обслуговують мешканців 49 територіальних громад Чернігівщини, пройшли навчальну програму з профілактики та раннього виявлення раку.