Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 8 вересня, 02:36:12

Понад 280 тисяч гривень зібрали на ярмарку перед Великоднем у громаді на Чернігівщині

13.05.2024   10:55Агенцiя

Перед Великоднем із ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради у Корюківській громаді відбувся великий ярмарок. Учасників було чимало, адже долучилися всі заклади й установи освіти, культури, молоді та спорту.

За інформацією завідувачки сектору культури та культурно-масової роботи Алли Кун, ярмаркували декілька днів у різних локаціях, щоб не створювати великих скупчень людей. Окремо в селах і закладах міста, а потім охочі долучилися ще й до міського ярмаркування.
Дехто у кілька етапів проводив торги, адже мали багацько різного на продаж. Торгували найрізноманітнішими смаколиками – від солоних до солодких, домашньою випічкою, живими квітами, творчими поробками з різних матеріалів тощо.

Не обійшлося й без корюківської гастрономічної родзинки – тушкованих гурків із м’ясом. Найбільшу каструлю цієї смакоти - близько 150 порцій - традиційно представив відділ освіти, культури, молоді та спорту міської ради. Охочі посмакувати могли придбати порцію всього лише за 30 гривень. Тож гурки розкупили всі!


Під час передвеликоднього ярмарку в Корюківській громаді, за словами Алли Кун, зібрати вдалося 280 тисяч 760 гривень. Усі кошти будуть спрямовані для потреб ЗСУ.

Наталія Рубей
susidy.city

Останні новини Чернігівщини

Прилуцькі поліцейські розшукали трьох зниклих дітей у Київській області 17:51

Усю ніч співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановлювали місце знаходження двох хлопчиків 12 та 8 років та 10- річної дівчики, які зникли ввечері. Дітей знайшли на світанку у сусідній області живими та неушкодженими.

Верстатник, слюсар, водій … Жінки Чернігівщини освоюють чоловічі професії 17:40

Таку тенденцію останнім часом спостерігають у службі зайнятості. На початок вересня на Чернігівщині налічувалось близько 5 тисяч офіційних безробітних (4,8 тис.), серед яких майже 80 % жінок.

“Українське сценічне вбрання. Смарагдова віднова” 12:17

Всіх, хто цікавиться історією української культури — у широкому розумінні — 5 вересня 2024 року запросили до мистецької дискусії Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” та балетмейстер, дослідник-етнограф, автор серії книг про історію народного танцю і костюму Костянтин Богомаз.

Складні часи вимагаються рішучих дій: як розвивається бізнес на Прилуччині 10:10

Наразі весь бізнес Чернігівщини – прикордонного деокупованого регіону – переживає не найкращі часи. Прилуцький район – не виняток з-поміж п’яти, адже будь-який розвиток потребує інвестицій, іншими словами – надто ризикових рішень під час війни.

 Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань

Сімейні лікарі Чернігівщини покращують навички із ранньої діагностики онкологічних захворювань 10:09

305 медиків з 28 центрів первинної медико-санітарної допомоги, що обслуговують мешканців 49 територіальних громад Чернігівщини, пройшли навчальну програму з профілактики та раннього виявлення раку.