Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 21 травня, 09:29:55

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

29.04.2024   12:14Агенцiя

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

    «Оскільки наша громада дуже сильно постраждала в окупацію, в період бойових дій, то нагальною потребою є саме розвиток і відбудова», – зазначила вона.

Також важливими питаннями як для Іванівської громади, так і для всієї України є, безумовно, перемога України та цивільний захист населення.

Олена Швидка наголосила і на важливості засідань Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. За її словами, цей майданчик обʼєднує представників влади різних рівнів для вирішення нагальних для країни питань.

    «Ми можемо дуже близько спілкуватися як і з місцевою владою, так і з вищим керівництвом держави. Цей діалог є відкритим і простим. Сподіваюся, в першу чергу, на розвʼязання нагальних питань: зокрема тих, які були винесені на Конгрес», – зазначила Олена Швидка.

Офіційний вебсайт Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України
 

Останні новини Чернігівщини

На Прилучинні поліцейські виявили незаконний посів нарковмісних рослин 09:04

Понад чотириста кущів конопель виявили та вилучили співробітники Ічнянського відділення поліції в ході санкціонованого обшуку домогосподарства 43-річного мешканця Ічнянської громади. Крім того, чоловік зберігав вдома готові до вживання наркотики.

Міністр економіки Латвії: Зі мною на Чернігівщину приїхали представники бізнесу, які готові розглядити варіанти партнерства 09:02

Про це Вікторс Валайніс повідомив сьогодні під час спілкування з начальником Чернігівської ОВА В’ячеславом Чаусом.

“Що відбувається”: Медіабаза ІМІ та Суспільне.Чернігів запускають нове токшоу 08:54

Незабаром на Чернігівщині стартує нове суспільно-політичне токшоу “Що відбувається”. Проєкт реалізує Суспільне.Чернігів у партнерстві регіональним хабом Інституту масової інформації “Медіабаза.Чернігів” та ГО “Чернігівський освітній центр “Ініціатива” за підтримки “Інтерньюз”.

21 травня: цей день в Україні і світі

21 травня: цей день в Україні і світі 08:48

ДЕНЬ 818 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 818 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини