Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 19:44:17

Служба зайнятості компенсує витрати за працевлаштування переселенців

19.02.2024   12:34Агенцiя

На Чернігівщині 272 переселенці отримали роботу за програмою надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці ВПО під час дії воєнного стану.

     Компенсаційні виплати отримали 148 роботодавців області на загальну суму 3,4 млн грн.

     Зокрема у поточному році фінансову допомогу за цією компенсаційною програмою вже отримали 7 роботодавців, працевлаштувавши 7 внутрішніх переселенців. Їм профінансовано з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття 87,8 тис. грн.

     Нагадаємо: на сьогодні  щомісячний розмір компенсації витрат на заробітну плату ВПО під час дії воєнного стану становить 7100 грн, а з 1 квітня – 8 000 грн. Термін надання такої компенсації становить: до 3 місяців — за працевлаштування ВПО; до 6 місяців — за працевлаштування ВПО з інвалідністю.

 Детальніше про послугу  https://is.gd/1bbBH9
 Подати заявку можна через Дія  https://is.gd/xNWp5W

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини