Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 09:39:16

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 4 пожежі, під час яких 1 особу травмовано, 1 загинула

04.02.2024   13:26Агенцiя

За минулу добу пожежно-рятувальними підрозділами Головного управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 4 пожежі, 3 з яких виникли у житловому секторі громадян, 1 інша. Під час яких 1 людина травмована та 1 загинула.

3 лютого о 15:14 до Служби порятунку "101" у Чернігівському районі надійшло повідомлення про пожежу гаражів на території кооперативу «Південний», що в селищі Десна. За викликом до місця події оперативно прибуло два відділення 7-го Державного пожежно-рятувального посту з м. Остер та місцева пожежна команда з с. Морівськ у складі 8 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Пожежу о 16:20 було локалізовано, а о 17:25 остаточно ліквідовано. Під час гасіння було виявлено загиблого 1971 року народження. Вогнем знищено п’ять гаражів, пошкоджено автомобілі Mersedes-Bens та Dacia Logan.

Причини виникнення пожежі встановлює слідчо-оперативна група.

Вже о 20:45 до оперативно-координаційного центру в м. Чернігів надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Сахнівка Березнянської територіальної громади Чернігівського району. За викликом на місце події прибув черговий караул 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини з м. Мена. Пожежу о 21:40 було локалізовано, а о 21:45 остаточно ліквідовано. На місці пожежі рятувальниками виявлено травмовано господаря 1977 року народження. Постраждалого чоловіка з опіками каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до Чернігівської центральної районної  лікарні.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

Шановні громадяни! Неухильно дотримуйтеся правил пожежної безпеки. Дбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих, у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації телефонуйте за номером 101.

Останні новини Чернігівщини

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

9 травня: цей день в Україні і світі

9 травня: цей день в Україні і світі 08:30

ДЕНЬ 806 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 806 RUSSIAN AGRESSION

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини