Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 12:15:20

Громадська рада при ОДА підбила підсумки роботи за минулий рік та визначилася з пріоритетами на поточний

26.01.2024   16:49Агенцiя

Засідання Громадської ради при облдержадміністрації відбулося 25 січня за участі першого заступника голови Чернігівської ОДА Костянтина Мегема.

    «Не повторюватиму, наскільки важливо органам влади комунікувати з громадськістю, приймати відповідно поради та ініціативи, – звернувся до зібрання Костянтин Мегем. – Дякую вам за активну участь у громадському житті як міста Чернігова, так і всієї області. Дякую за те, що залучені до волонтерського руху, допомоги цивільному населенню та Збройним силам України».

Принагідно Костянтин Мегем вручив членам Громадської ради почесні відзнаки ОДА. За активну громадянську позицію, вагомий внесок у справу захисту суверенітету та територіальної цілісності України, надану благодійну допомогу та з нагоди Дня Соборності України Почесною грамотою ОДА нагороджено Світлану Жимолостнову – голову профспілкового комітету профспілкової організації «Чернігівська профспілка підприємців «Єдність» та Ігоря Москаленка – голову Федерації профспілкових організацій Чернігівської області; Подяку оголошено Мирославу Ляховичу – директору ТОВ «Спецспектр Чернігів».

На порядку денному засідання – низка організаційних питань. Так, спершу зібрання заслухало звіт голови Громадської ради Ігоря Москаленка про роботу у 2023 році. Потім члени Громадської ради одноголосно затвердили план роботи на поточний рік та зміни до назв комітетів, обговорили звернення, які надходять до цього консультативно-дорадчого органу.

    «Сподіваюся, що і цього року наш склад Громадської ради продовжуватиме  співпрацювати з ОДА та її структурними підрозділами, щоб підвищити прозорість, підзвітність та ефективність в діяльності органів влади», – зазначив Ігор Москаленко.

Голова Громадської ради закликав членів до активної роботи, щоб оперативно реагувати на наявні виклики, пріоритетними серед яких вбачають реабілітацію військових та їх підтримку загалом.

Нагадаємо, що Громадська рада при ОДА у нинішньому складі працюватиме до закінчення воєнного стану та впродовж шести місяців з дня його припинення чи скасування.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини