Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 09:42:15

Робота у Чернігові є – на швейному підприємстві…

11.01.2024   19:54Агенцiя

Йдеться про ПРАТ Чернігівська швейна фабрика «Елегант», де наразі потрібні працівники: швачки, механіки, термообробники тощо.

«Працевлаштуватися  на підприємство можна навіть тим, хто не має відповідної професійної підготовки та досвіду роботи», - каже директорка обласного центру зайнятості Людмила Ключник.  Служба зайнятості пропонує безробітним безкоштовно здобути затребувану на ринку праці професію під гарантоване працевлаштування, у тому числі шляхом організації стажування на робочому місці. У минулому році для цього підприємства на професійне навчання за професією «швачка» скеровано 26 безробітних громадян. Загалом торік за сприяння служби зайнятості роботу на «Елеганті» знайшли 36 безробітних і не пошкодували. Адже роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, соціальний пакет, комфортні умови праці.

ПРАТ Чернігівська швейна фабрика «Елегант» - це високотехнологічне виробництво з сучасним обладнанням та великим асортиментом виробів. А ще – це новітні тенденції, сучасні тренди, європейська якість. Там шиють жіночий, чоловічий та дитячий одяг на замовлення європейських партнерів. У штаті налічується понад 300 працівників.
За словами директорки фабрики Наталії Романовської, виробництво не зупинялося навіть у найскладніші часи, бо колектив працює як єдиний організм, де кожен виконує свою функцію і вносить свою частку в успіх усієї команди.

У свою чергу, Людмила Ключник розповіла про програми фінансової підтримки роботодавців, які допомагають сьогодні тримати економічний фронт. Зокрема, це можливість отримати компенсаційні виплати за працевлаштування окремих категорій безробітних, внутрішньо переміщених осіб, на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю тощо.

Отож, попереду багато роботи - зустріч на підприємстві закінчилася підписанням меморандуму про співпрацю.
 

 Пресслужба обласного центру зайнятості
 

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини